Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'We hadden het veel eerder moeten beslissen'

1 november 2020 16:47

Uiteindelijk was de opluchting bij Dick Advocaat groot. Tegen FOX Sports-commentator Vincent Schildkamp gaf de oefenmeester aan dat hij tevreden was over het spel van Feyenoord, maar dat zijn team beter moet omgaan met de kansen die het krijgt.

“We hebben zoveel kansen gehad. In de tweede helft alleen al hebben we vijf 100% kansen gehad. Dan moet je de wedstrijd veel eerder naar je toe trekken. Ik vond ons qua voetbal de betere ploeg, ook in de eerste helft. We hadden controle over de wedstrijd, maar creëerden nog niet veel kansen. De tweede goal van FC Emmen was een geweldige goal maar mag eigenlijk ook niet vallen. Bij de eerste goal was er een miscommunicatie tussen Spajic en Marsman. Beide spelers waren niet scherp op wat ze doen moesten.”

Over jeugdexponent en matchwinner Naoufal Bannis was Advocaat gematigd tevreden: “Hij speelde redelijk. Ik ben altijd wat voorzichtig met complimenten. Vergeet ook niet dat we als team zes basisspelers misten vandaag. Het was een vervelende ploeg om tegen te spelen, maar we hadden het eerder moeten beslissen.”
Discussieer mee op de forums


Tags

advocaat bannis commentator creeerden emmen fox gematigd jeugdexponent marsman matchwinner naoufal oefenmeester schildkamp spajic

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane azzouzi backje biden bologna carranza containers dest eredivisie excelsior fight gijs groen hadj hancko kraaij mls moussa nadje priske smal socrates trump twente ueda vance wieffer willykment zerrouki