Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'Deze drie punten moeten we koesteren'

1 november 2020 16:31

Feyenoord trok zondag in de laatste seconde de overwinning over de streep tegen FC Emmen. In een matige wedstrijd was Naoufal Bannis de matchwinner. In de eerste helft scoorden Mark Diemers en Jens Toornstra. Laatstgenoemde was vanzelfsprekend blij met de overwinning, zeker omdat de winnende zo laat viel. Toornstra sprak over de wedstrijd met Fox Sports:

“Ik bleef steeds zeggen tegen de jongens: nog 30 minuten, nog 20 minuten. De kansen gaan komen. Dat de goal zo laat valt is natuurlijk een beetje geluk. Waarom het zo moeizaam is weet ik ook niet. We hebben denk ik te weinig geduld. We moeten vaker van kant wisselen, dan krijg je meer tijd en kunnen we meer kansen creëren. Al hebben we er alsnog een aantal gehad.”

Het is het verhaal van de laatste weken: Feyenoord dat vroeg op achterstand komt. “Ja, vaak binnen 10 minuten inderdaad. Dit keer kwam het door een miscommunicatie tussen Spajic en Marsman. De tweede was gewoon een wondergoal. We hadden geluk met de rode kaart, daardoor konden we iets geduldiger gaan spelen. Dat hebben we alleen niet goed genoeg gedaan. De manier van spelen moet beter, maar de drie punten moeten we koesteren.”
Discussieer mee op de forums


Tags

toornstra bannis diemers emmen fox geduldiger laatstgenoemde marsman matchwinner naoufal spajic wondergoal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.202 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aanspeelbaar acardipane advocaat argentinie arnesen berghuis bestlander blinkt diemers eredivisie galatasaray hanegem haps heerenveen johnston kokcu linssen makelaars narsingh pec pratto ramesoe rommel scouten senesi timmer troost twente vente vitesse