Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord had het vorige edities lastig in Emmen

31 oktober 2020 12:55

Feyenoord hervat zondag de competitie op bezoek bij FC Emmen, de club die bij het ingaan van de zevende speelronde op de zestiende plaats staat en nog altijd wacht op de eerste overwinning van dit seizoen in de competitie. Afgelopen week werd FC Eindhoven in de TOTO KNVB Beker wel verslagen.

Voor FC Emmen is het het derde seizoen op rij dat het in de Eredivisie actief al zijn. De vorige twee edities verliepen voor Feyenoord zeer moeizaam, al doet de 1-4 overwinning op 9 december 2018 wellicht anders vermoeden. Vorig seizoen leek Feyenoord na een wanvertoning op weg naar een nederlaag in Drenthe, maar diep in blessuretijd wist Jens Toornstra toch nog voor een punt te zorgen.

In het seizoen 1987/1988 was Emmen - Feyenoord het affiche in de KNVB Beker en dat werd door Feyenoord met 1-3 gewonnen. In het seizoen 2007-2008 troffen beide ploegen elkaar in de voorbereiding en dat zou uiteindelijk een 2-3 zege voor Feyenoord betekenen.

Voor Orkun Kökcü zal de uitwedstrijd tegen FC Emmen altijd bijzonder blijven. De middenvelder maakte als invaller zijn officiële debuut voor Feyenoord en was met een doelpunt en assist direct belangrijk tijdens de 1-4 zege van twee seizoenen geleden.
Discussieer mee op de forums


Tags

emmen knvb affiche drenthe eredivisie kokcu toornstra verliepen wanvertoning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane arnesen bane bannis berghuis bozenik danall diemers fer geertruida haps hassel heerenveen jahanbakhsh joh kokcu linssen malacia north ramesoe senesi sinistera slot til toornstra trauner vakkiek veerman vente willykment