Transparent
Inloggen
Sluiten

Kabinet: 'Huidige maatregelen naar verwachting tot minstens december'

27 oktober 2020 19:50
Foto: Pro Shots

Kabinet: "Huidige maatregelen naar verwachting tot minstens december"; image source: Pro Shots

De huidige maatregelen vanwege het coronavirus zullen naar verwachting tot minstens december gaan duren. Dat werd dinsdagavond gemeld tijdens een persconferentie van het kabinet. De huidige maatregelen zullen nog niet verscherpt gaan worden. Die beslissing zal over uiterlijk een week pas genomen worden, waarna uiterlijk volgende week dinsdag een nieuwe persconferentie zal volgen.

Binnen de huidige maatregelen mag er onder meer geen publiek aanwezig zijn bij wedstrijden in het betaald voetbal.
Tags

kabinet coronavirus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Weet iemand hoeveel full support seizoenskaarten er zijn verkocht en hoeveel regulier? Volgens mij koos 80% of zo voor een reguliere kaart en dat betekent dus dat de club over het lopende seizoen tot 85% van de prijs moet terugbetalen. Als ik even snel schat dan gaat het om € 10 á 12 mln die terugbetaald moet worden als er in het grootste deel van deze competitie maanden geen supporters meer naar binnen mogen. Als hetzelfde geldt voor de boxhuurders / sponsors, dan gaat de club een hele zware tijd tegemoet en dan vrees ik dat er over alle spelers valt te praten mbt een transfer in de winter.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Geldt voor andere clubs dan toch ook dus wie gaat wie kopen dan .
Ik ben wel benieuwd wat er juist gebeurd bij de clubs die wel flink gekocht hebben (byv psv utreg).
+1/-0

 
6 maanden geleden
De vrienden uit Eindhoven en vooral Amsterdam hebben een eigen vermogen waar een paard de hik van krijgt, dus die zingen het veel langer uit zonder draconische maatregelen. De clubs in andere landen zijn veel minder afhankelijk van de opbrengsten op wedstrijddagen, maar vooral televisiegelden en miljardairs, dus denk maar niet dat clubs als PSG, City of Chelsea stoppen met kopen en als het regent van boven dan druppelt het ook in Nederland. Natuurlijk gaan de prijzen van spelers dan wel hard omlaag, omdat de totale koek de verdeelt kan worden zoveel kleiner wordt.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Volgens mij noemde ik ajax niet.
Voor de rest heeft psv en utreg helemaal europees gezien niet veel gepresteerd .
Dus waar komt hun "vermogen " vandaan dan .
Qua transfers valt het bij deze clubs ook wel mee.
En ze hebben iets meer dan de helft van onze kaart verkoop etc
+1/-0

 
6 maanden geleden
Jij vroeg wie er dan gaat kopen, dat zal vooral het buitenland blijven. Vooral als spelers veel goedkoper worden bij clubs waar het water aan de lippen staat.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Het buitenland valt wel mee.
Die gaan eerder naar 020
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.128 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aanspeelpunt acardipane advocaat arnesen balvaste bergkamp bestlander bijlow bozenik brugge cisse dordrecht eeuw feyenoordopnummer hanegem jong kamerlid liberaal liberale linssen nederland nederlanders pratto ramesoe sandra slot til topspits vormer willykment