Transparent
Inloggen
Sluiten

Ridgeciano Haps: 'RKC-uit is een wedstrijd die je als Feyenoord zijnde moet winnen'

25 oktober 2020 19:31

Ridgeciano Haps gaf in gesprek met Fox Sports aan dat hij na de wedstrijd vooral teleurgesteld was. "RKC-uit is een wedstrijd die je als Feyenoord zijnde moet winnen. We begonnen ook goed en hadden veel energie. Ook veel kansen gehad", aldus Haps. "In de eerste helft was er niks aan de hand, maar in de tweede helft kom je op achterstand en loop je achter de feiten aan. Het wordt dan een moeilijkere wedstrijd en dan oogt het ook zwaarder bij iedereen. Gelukkig komen we dan nog op een 2-2."

De sfeer in de kleedkamer was ook vooral teleurstellend. "Het was heel rustig. Iedereen had er meer van verwacht", zo gaf hij aan. "Het mocht niet baten. We moeten nu wel door, want donderdag wacht er weer een wedstrijd. Het neemt niet weg dat het zonde is."

Haps wist met een heerlijk schot met rechts voor de gelijkmaker te zorgen. "Op de training gaan ze er ook altijd zo mooi in met rechts. Dat rechterbeen gaat heel goed", zei hij daarover. "Je kan toch wel zeggen dat ik een punt heb gered, helaas. Het moet veel beter, maar dat weten we zelf ook. We werken er heel hard aan, maar vandaag mocht het niet zo zijn."




Tags

haps ridgeciano rkc fox moeilijkere oogt rechterbeen zwaarder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg