Transparent
Inloggen
Sluiten

'Steven Berghuis op laatste transferdag dicht bij transfer naar AS Roma'

24 oktober 2020 11:00 - Podcast met Petersen
Foto: Pro Shots

"Steven Berghuis op laatste transferdag dicht bij transfer naar AS Roma"; image source: Pro Shots

Steven Berghuis was aan het eind van afgelopen transferperiode dicht bij een transfer naar AS Roma. Dat onthult de doorgaans zeer betrouwbare journalist Fabrizio Romano in Podcast met Petersen van FC Afkicken. "Op de laatste transferdag waren ze dicht bij het aantrekken van hem, maar besloten uiteindelijk om een speler bij de club te houden", aldus Romano. "Hij was nadrukkelijk in beeld, omdat hij maar een afkoopsom van 8 miljoen euro heeft. Roma volgde hem en hij is gewoon een goede speler. Hij kan in januari of volgende zomer zo maar gaan vertrekken naar Italië. Of wellicht toch de Premier League."


Discussieer mee op de forums


Tags

roma berghuis romano afkicken fabrizio petersen podcast

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Wat kunnen ze lullen (achteraf).
Voor de rest moet je het niet willen om in de winter te gaan .
Denk ook dat hij het daar niet zou redden
+2/-0

2 maanden geleden
Als Feyenoord echt meedoet op 2 of 3 fronten zou hij gek zijn halverwege tevertrekken, hij is ook de aanvoerder dan heb je extra verantwoordelijkheden vind ik.
+2/-0

2 maanden geleden
Denk dat het niveau van AS Roma te hoog gegrepen is voor hem.
Is zonder meer een goede speler maar helaas niet constant genoeg.
+2/-0

2 maanden geleden
Een EK en WK voor de deur is onze redding. Over 2 jaar is 8 a 10 een prima bedrag nu veel te laag. Zyech en vd Beek spelen nauwelijks hoe veel waren die....
+2/-0

2 maanden geleden
Daar heeft hij werkelijk niets te zoeken met die kut mentaliteit van hem. Is en goede speler hoor, als alles meezit. Als het tegenzit is hij de eerste die afhaakt.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.247 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat alleenheersers autonomie azarkan bannis buitenstaanders corona danall dirkteur fer fortuna geertruida goldman hanegem haps herik inspraak jong jorien kuip ramesoe sabau sachs sini spoedige vente vvf wehrmann zetels