Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Een beetje een wrang gevoel'

22 oktober 2020 23:15

Dick Advocaat: ‘Een beetje een wrang gevoel’

Feyenoord heeft donderdagavond de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League met 0-0 gelijkgespeeld tegen Dinamo Zagreb. In Kroatië speelde de ploeg van Dick Advocaat een volwassen wedstrijd, zeker in de eerste 70 minuten. Na de tweede gele kaart voor Marcos Senesi werd het in de slotfase tegenhouden, zag ook de Haagse oefenmeester. Hij sprak erover met Marcel Maijer voor RTL7:

“Uiteindelijk kwamen we enorm onder druk te staan en je weet dat hij dan verkeerd kan vallen. Zij namen alle risico, waar wij niet meer onderuit kwamen. Op de slotfase na vond ik dat we de wedstrijd goed onder controle hadden. We creëerden genoeg kansen, maar de verdiende goal kregen we niet. Dan moet je oppassen dat hij niet aan de andere kant valt.”

Al met al hield Advocaat een dubbel gevoel over aan de wedstrijd. Hij was onder meer tevreden over het middenveld van Feyenoord, waarbij Toornstra als verdedigende middenvelder speelde: “Het middenveld zag er zeer goed uit, zeker het positiespel. We hebben vandaag laten zien dat we goed kunnen voetballen. Er had meer in gezeten.”




Tags

advocaat wrang creeerden dinamo kroatie maijer oefenmeester senesi tegenhouden toornstra zagreb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda