Transparent
Inloggen
Sluiten

'KNVB zit in haar maag met Feyenoord Onder 21'

19 oktober 2020 00:48 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"KNVB zit in haar maag met Feyenoord Onder 21"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat de KNVB in haar maag zit met Feyenoord onder 21. Sinds afgelopen week mag het team vanwege de nieuwe coronaregels niet meer gezamenlijk trainen. Het verzoek werd bij de KNVB ingediend om hiervoor een uitzondering te maken, maar dat werd afgewezen. "Het is niet eens de KNVB die het verbiedt. De bond heeft het namelijk voorgelegd bij de GGD, maar die stelt dat er geen uitzonderingen kunnen worden gemaakt. Alleen de genoemde categorieën mogen trainen en spelen", aldus technisch directeur Frank Arnesen.

Het nieuwe Onder 21-team kent dan ook een problematische start. "Eerst heeft het elftal tien dagen in quarantaine gezeten, omdat we met drie of vier positief geteste spelers te maken hadden. In de competitie van het team zitten in totaal acht ploegen. Sommigen hebben al zes wedstrijden gespeeld en Feyenoord onder 21 pas drie! Het is een absurde situatie", zo geeft Arnesen aan. "In januari komt een kampioenspoule, maar zo kan het team van Feyenoord niet eens de wedstrijden meer inhalen. We liggen een maand stil nu."

Omdat de beloften van PSV, Ajax, FC Utrecht en AZ actief zijn in de Keuken Kampioen Divisie mogen zij wel gewoon blijven trainen en spelen.




Tags

knvb maag arnesen categorieen coronaregels geteste ggd inhalen kampioenspoule problematische quarantaine telegraaf utrecht voorgelegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Bedankt van Geel. Dit kon er ook nog bij. En ja...medewerking van de KNJB??? Never natuurlijk. Spelers overhevelen om te trainen bij het eerste ( er lopen 5 trainers)
+1/-0

 
3 jaar geleden
Wat er nu aan de hand is in de wereld met COVID-19 kunnen we van Geel natuurlijk niet aanrekenen, maar ik ben het helemaal met je eens; het is volledig aan Martin van Geel toe te schrijven dat Jong Feyenoord niet net als de concurrentie van Feyenoord-1 in de voetbalpyramide speelt.

Hij wilde het niet in eerste instantie, en weigerde vervolgens op zijn ongelijk terug te komen terwijl het een onjuiste beslissing is geweest. Zijn ego heeft de ontwikkeling van zoveel Feyenoord talenten in de knop gekraakt. Ze hebben niet de kansen, speeltijd en weerstand gekregen van Til, Boadu, Stengs, Koopmeiners, Malen, Gakpo, de Ligt, de Jong, van de Beek, Botman, Dest, Bakker... Moet ik nog even doorgaan?

Ik zeg niet dat Feyenoord lichtingen heeft gekend met net zoveel talent als deze spelers, maar het geeft wel te denken dat je er zoveel kan opnoemen bij ploegen die wél hun tweede team in de voetbalpiramyde hebben spelen. En welke (ex)-Feyenoord speler kun je noemen?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Idrissi? Had anders gewoon nog in Rotterdam gevoetbald
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.025 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane benfica buitenom danilo dessers eigengereide geertruida hassel ivanusec kaliber klapper klinken kokcu kraaij kuijt malacia middenveldert nadien ofzo plafond schmidt senesi sinisterra slot tevroeg timber wehave wieffer willykment yoda