Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'We konden de bal nog geen drie keer rondspelen'

18 oktober 2020 14:44

Heel moeizaam. Dat was de simpele conclusie van trainer Dick Advocaat tegenover Fox Sports na afloop van Feyenoord - Sparta Rotterdam. “Met 1-1 mogen we nog blij zijn, want Sparta profiteerde op het eind nog bijna van ons rommelige spel. Ik kan wel leven met 1-1. Sparta heeft zich uitstekend vastgebeten in ons.”

De oefenmeester vervolgt: “Mensen moeten niet denken dat we zomaar elke wedstrijd gaan winnen. De tweede helft tegen ADO Den Haag was aardig en de wedstrijd tegen Willem II ook. Maar vandaag was het dan toch weer onrustig. Ook qua beleving vond ik dat Sparta beter was. Ze speelden een ander systeem waarin ze alles dichtzette, met snelle jongens voorin. Omdat zij op elke bal liepen konden ze gevaarlijk blijven. Maar in principe lag het probleem vandaag bij onszelf. We konden de bal nog geen drie keer naar elkaar rondspelen. Het ging niet goed vandaag.”

Over de blessure van Leroy Fer is Advocaat duidelijk: “Het is jammer van zijn blessure, want Leroy is een bepalende speler voor ons. Maar nu moeten andere mensen opstaan. Als je er niet bent, dan ben je er niet. Donderdag gaan we het opnieuw proberen.”


Discussieer mee op de forums


Tags

advocaat sparta rondspelen ado bepalende dichtzette fer fox oefenmeester rommelige simpele vastgebeten vervolgt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.247 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat alleenheersers autonomie azarkan bannis buitenstaanders corona danall dirkteur fer fortuna geertruida goldman hanegem haps herik inspraak jong jorien kuip ramesoe sabau sachs sini spoedige vente vvf wehrmann zetels