Transparent
Inloggen
Sluiten

Ridgeciano Haps: 'De tweede helft was een race tegen de klok'

18 oktober 2020 14:40

Doelpuntenmaker voor Feyenoord in het 1-1 gelijkspel tegen Sparta Rotterdam was linksback Ridgeciano Haps, die twee weken terug ook al trefzeker was. Het was een typische Haps-goal, waar hij naar eigen zeggen ook op traint. Hij praatte erover met Fox Sports: “Gisteren heb ik op de training ook op deze manier gescoord. Ik train er vaak op met Bijlow. Ook op het schieten met rechts. Mijn trap met rechts is prima in orde.”

Een race tegen de klok. Zo omschreef de verdediger de tweede helft van Feyenoord. “Het klinkt gek, maar het is de realiteit. We hadden het eerder moeten beslissen. We kwamen te veel in de duels en dat hielp Sparta in hun kracht. Als wij gewoon goed voetballen, komt Sparta niet aan de bal. Nu kregen zij alleen maar energie. We mogen ook blij zijn met de 1-1, want Bijlow hield ons ook goed op de been. We moeten meteen door naar donderdag, want er komt een drukke periode aan. Dat is wel lekker.”




Tags

haps ridgeciano sparta bijlow doelpuntenmaker fox omschreef praatte trefzeker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane bty btyvnn chap choi danall eredivisie gimenez gravenberch hancko herik jong keo kompas kroes madrid middenveldert milambo phat praag rvc slot stengs tai timber trai willykment woerts yoda