Transparent
Inloggen
Sluiten

Ridgeciano Haps: 'De tweede helft was een race tegen de klok'

18 oktober 2020 14:40

Doelpuntenmaker voor Feyenoord in het 1-1 gelijkspel tegen Sparta Rotterdam was linksback Ridgeciano Haps, die twee weken terug ook al trefzeker was. Het was een typische Haps-goal, waar hij naar eigen zeggen ook op traint. Hij praatte erover met Fox Sports: “Gisteren heb ik op de training ook op deze manier gescoord. Ik train er vaak op met Bijlow. Ook op het schieten met rechts. Mijn trap met rechts is prima in orde.”

Een race tegen de klok. Zo omschreef de verdediger de tweede helft van Feyenoord. “Het klinkt gek, maar het is de realiteit. We hadden het eerder moeten beslissen. We kwamen te veel in de duels en dat hielp Sparta in hun kracht. Als wij gewoon goed voetballen, komt Sparta niet aan de bal. Nu kregen zij alleen maar energie. We mogen ook blij zijn met de 1-1, want Bijlow hield ons ook goed op de been. We moeten meteen door naar donderdag, want er komt een drukke periode aan. Dat is wel lekker.”


Discussieer mee op de forums


Tags

haps ridgeciano sparta bijlow doelpuntenmaker fox omschreef praatte trefzeker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.247 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat alleenheersers autonomie azarkan bannis buitenstaanders corona danall dirkteur fer fortuna geertruida goldman hanegem haps herik inspraak jong jorien kuip ramesoe sabau sachs sini spoedige vente vvf wehrmann zetels