Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'We hebben het onszelf onnodig moeilijk gemaakt'

18 oktober 2020 14:33

Het eerste agendapuntje in het interview van Fox Sports met Jens Toornstra was zijn overtreding op Harroui. De middenvelder kwam weg met geel maar had daar mazzel mee, zo erkende hij zelf ook: “Ik probeerde hem op te vangen en de counter eruit te halen. Ik wilde hem absoluut niet blesseren. Maar nu ik de beelden zie, was het toch wel iets harder dan ik dacht. Met geel kan ik prima leven.”

Over het spel van Feyenoord was de middenvelder duidelijk: “De eerste helft hebben we meer kansen gehad dan in de tweede helft. We hadden eigenlijk met 2-0 moeten gaan rusten. Na de rust waren we een stuk slordiger en dat hebben we aan onszelf te danken. Sparta had in de laatste seconde zelfs nog de 1-2 kunnen maken. We hadden in balbezit langer moeten wachten in balbezit voordat we vooruit gingen. Op deze manier kwam de dynamiek er totaal niet uit. Maar we moeten toch door. Europees moet het anders en daar gaan we ons nu op voorbereiden.”
Discussieer mee op de forums


Tags

toornstra agendapuntje counter danken dynamiek erkende fox harroui mazzel slordiger sparta voorbereiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat alireza arne arnesen bane bozenik diemers hanegem hartjes hassel hehahondelul jansen kapitaal koolwijk kuijt marciano north onzichtbaar pratto ramesoe senesi slot sporar teixeira til toornstra topverdediger vakkiek willykment