Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Ik had twee keer moeten scoren'

18 oktober 2020 14:16

Feyenoord kwam zondagmiddag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Sparta Rotterdam. De Rotterdamse derby was weinig aantrekkelijk en vooral een vechtwedstrijd, zag ook Feyenoord aanvoerder Steven Berghuis. Tegenover Fox Sports vertelde hij: “In de eerste helft speelden we nog wel redelijk, maar we waren slordig in belangrijke situaties. Het was te veel one-touch voetbal. In de tweede helft wordt het een vechtwedstrijd en daar gaan wij in mee. Dat heeft Sparta goed gedaan, het is een verdiend punt voor hun.”

Omdat Sparta in een verdedigende 5-3-2 formatie speelde wilde Feyenoord vroeg druk zetten. “We wilden vroeg storen op de backs en in balbezit elkaar gewoon kunnen vinden. Bij rust had het al 3-0 kunnen zijn. Ik had zelf twee keer moeten scoren in de eerste helft, maar in de tweede helft heb ik geen kans meer gehad. Sparta hield het goed dicht en kwamen steeds in de duels. Eigenlijk hebben we ze in de kaart gespeeld.”


Discussieer mee op de forums


Tags

sparta berghuis vechtwedstrijd derby fox storen touch

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat alleenheersers autonomie azarkan bannis buitenstaanders corona danall dirkteur fer fortuna geertruida goldman hanegem haps herik inspraak jong jorien kuip ramesoe sabau sachs sini spoedige vente vvf wehrmann zetels