Transparent
Inloggen
Sluiten

Oranje met invaller Steven Berghuis na wanvertoning gelijk tegen Bosnië

11 oktober 2020 19:59
Foto: Pro Shots

Oranje met invaller Steven Berghuis na wanvertoning gelijk tegen Bosnië; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal heeft na een dramatische wedstrijd gelijk gespeeld tegen Bosnië-Herzegovina, wat grotendeels met de reserveploeg speelde. Het duel om de Nations League eindigde in een 0-0 gelijkspel. Steven Berghuis begon ondanks zijn uitstekende wedstrijd tegen Mexico op de bank, omdat het spel volgens Frank de Boer dan te statisch zou zijn. Pas na het inbrengen van de aanvoerder van Feyenoord kreeg Oranje kansen, waarbij vooral Berghuis voor veel gevaar zorgde. Tot doelpunten leidde dat echter niet.


Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis bosnie oranje wanvertoning boer herzegovina mexico nations reserveploeg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Domme en clicheematige reactie van Virgil van Dijk op dit gelijkspel :als Oranje zijnde moet je hier winnen.
Ook één van de redenen waarom deze spelersgroep van mij het vuile sokkenmandje in mag :altijd die nietszeggende voorgekauwde antwoordjes. Echt om te kotsen. Ja mediatraining , maar laat ze dan gewoon hun mond houden. Dan zeggen ze namelijk evenveel.

De uitslag was een perfecte weergave van de onderlinge krachtsverhoudingen.
+1/-0

2 weken geleden
Berghuis ongeveer even goed als malen en promes samen en dan niet spelen...
+1/-0

 
2 weken geleden
Idd .
Een promes niet in vorm ,malen nog niet wedstrijdfit krijgen de voorkeur boven een feyenoorder fit en in topvorm .
Zelfs een bejaarde 020er heeft meer kans om minuten te maken,dan een feyenoorder (die nog bij ons speelt).
Het ergste is nog dat het boertje zijn keuze nog verdedigd ook na het bewijs van de laatste 15 minuten .
Met berghuis in de basis had oranje gewonnen
+1/-0

2 weken geleden
Ik had niet anders verwacht. Coaches die het op de Ajax manier willen doen, stranden
gauw. Bij Blind was het zo, en nu weer bij de Boer. Die gasten klooien een eind heen, maar zien de kwaliteiten van de spelers niet. Gedoemd weer te mislukken. Wederom geen EK eindtoernooi meer in het zicht.
+1/-0

2 weken geleden
Al onze toppers zitten in een collectieve dip. Nu blijkt maar weer dat de ploeg niet zo goed was als velen dachten, met een goede bezetting van het centrum (de Vrij / de Ligt / van Dijk), een redelijke middenvelder (de Jong) en een redelijke aanvaller (Depay, zeker geen top). Voeg daarbij waardeloze keepers (Bijlow kan 5 tot 10 jaar de vaste keeper van Oranje worden als hij zo doorgaat), hele matige backs (als blind paar Dumfries al opgehemeld gaat worden is het treurig gesteld met ons), redelijke aanvulling op het middenveld met spelers als Wijnaldum of van Beek. In de aanval nog treuriger, Bergwijn, Berghuis, Promes... Deze aanvallers zouden net als alle overige spelers van de huidige selectie geen international geworden zijn bij een FIFA top 10 land, dus hebben wij momenteel niet het niveau van een FIFA top 10 land. Wachten op lichting Stengs, Boadu, Malen etc? Nee, zonder een slimme coach die het maximale resultaat uit deze spelers haalt, wordt het de komende jaren niet veel beter.
+1/-0

2 weken geleden
Die lul van een de boer is te statisch wat een lamlendig zooitje en idd toen Berghuis inviel begon het een beetje te lopen,laat de boer maar thuis op een bankie zitten.
+1/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
De bondscoach weet niet een dat het Steven ipv Stefan is .
Zegt eigenlijk alles
+1/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Hoogtepunt van de wedstrijd?:Het eindsignaal van dienstdoende arbiter....Vrees dat er nog eerder een vaccin is tegen Covid-19,dan dat dit Oranje o.l.v. ene de Boer zijn 1e zege pakt......pfff
+1/-0

2 weken geleden
Bosnië miste enorme kansen. Een wonder dat frenkie niet verloor.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.280 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat berghuis bijlow cash danall diemers dinamo dirkteur eredivisie fraser grabbelbak hanegem heerenveen jonk kokcu kuijt linssen liverpool nederland nieuwkoop potentiele ramesoe senesi teixeira toornstra toptalenten veerman volendam zagreb