Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'In zo’n situatie moet je altijd schieten’

4 oktober 2020 16:51

In de uitwedstrijd tegen Willem II liet Steven Berghuis alweer zijn vijfde en zesde Eredivisiegoal van het seizoen noteren. Mede dankzij deze goals werd in Tilburg met 1-4 gewonnen. Tegenover Fox Sports reageerde de aanvoerder op zijn prestaties en met name op zijn tweede doelpunt. Bij de zijlijn veroverde Berghuis de bal van keeper Ruiter, om hem met een prachtige boog over twee verdedigers binnen te schieten.

“Ja, hij was lekker ja. Deze situatie komt niet zo vaak voor. Maar in welke situatie ik persoonlijk ook zit, deze bal had ik altijd op doel geschoten, denk ik. Hoe vaak komt het nou voor? Pak je kans zou ik zeggen! Jammer dat ik uiteindelijk niet een hattrick heb kunnen maken.”

Ook op het spel van Feyenoord keek Berghuis tevreden terug: “De eerste helft speelden we vrij degelijk. We kwamen wel weer op achterstand, voor de derde keer dit seizoen alweer. Maar toch zit het vertrouwen wel in de ploeg. Die 1-1 was belangrijk om weer terug te komen in de wedstrijd. Ook over collegaspits Linssen was de Feyenoord aanvoerder te spreken: “Bryan heeft veel Eredivisiegoals gemaakt, maar dit seizoen nog niet. Dan is de eerste goal lekker voor zijn vertrouwen. Hij heeft echt een neusje voor de goal en hij komt vaak in goede posities, maar het afwerken kon nog beter. Je ziet de ontlading bij zijn goal, dat is leuk om te zien.”




Tags

berghuis bryan collegaspits eredivisiegoal eredivisiegoals fox hattrick linssen neusje noteren ruiter tilburg zijlijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki