Transparent
Inloggen
Sluiten

Christian Conteh en Nicolai Jørgensen ontbreken in Tilburg

2 oktober 2020 14:37

Feyenoord kan zondag niet beschikken over Christian Conteh en Nicolai Jørgensen. Dat gaf Dick Advocaat aan op de persconferentie. Conteh raakte tijdens de training weer geblesseerd, terwijl Jørgensen een week geleden geblesseerd uitviel in de warming-up van het duel tegen ADO Den Haag. Mark Diemers is wel weer inzetbaar.

Ook Uroš Spajić zal bij de wedstrijdselectie zitten. Een basisplaats lijkt er voor hem echter nog niet in te zetten. "Hij traint pas twee dagen mee, dus ik vindt het gevaarlijk om hem er meteen in te zetten", aldus Advocaat. "Ik verwacht dat dus niet, maar hij zit wel bij de groep."




Discussieer mee op de forums


Tags

conteh advocaat tilburg ado diemers spajic uros

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.353 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda