Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Het is een interessante loting tegen drie interessante ploegen'

2 oktober 2020 14:28
Foto: Pro Shots

Dick Advocaat: "Het is een interessante loting tegen drie interessante ploegen"; image source: Pro Shots

Dick Advocaat gaf vrijdagmiddag op de persconferentie aan dat hij blij is met de loting. "Het had moeilijker gekund. Het is een interessante loting tegen drie interessante ploegen", aldus Advocaat. "CSKA is voor mij een heel bekende. Die ploeg uit Oostenrijk is voor mij wat minder bekend. Dinamo Zagreb is ook bekend. Zij zijn de nummer één van Kroatië en zijn daar een topploeg. Ze hebben altijd veel jonge talenten en veel goede spelers. Het zal in de poule heel spannend worden. Het kan alle kanten oprollen."

Of zijn team klaar is voor Europees voetbal kan Advocaat nog niet zeggen. "Veel ploegen kunnen dat nog niet echt zeggen. Dat geldt ook voor ons, al ben ik over de tweede helft van vorige week tegen ADO best tevreden", zo gaf hij aan. "Het elftal moet nog groeien. In de voorbereiding hebben we ook best veel geblesseerde spelers gehad en met best veel incomplete elftallen gespeeld. Geleidelijk aan zie je dat het elftal weer fitter wordt en spelers terugkeren van blessures. Straks moet het elftal er staan."




Tags

advocaat ado cska dinamo fitter incomplete kroatie oostenrijk oprollen topploeg zagreb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.406 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda