Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'Hopelijk volgende maand wél bij Oranje'

27 september 2020 14:46

Één van de hoofdrolspelers bij Feyenoord - ADO Den Haag was doelman Justin Bijlow. De doelman veroorzaakte en stopte een penalty, maar kwam daarbij te vroeg van de doellijn. In tweede instantie kon hij de strafschop niet stoppen. In de eerste helft wist Bijlow een aantal goede kansen van ADO onschadelijk te maken, waarmee hij zijn team op de been hield.

Over de situatie die leidde tot de eerste penalty heeft de doelman zijn twijfels, vertelt hij tegen Fox Sports: “Het was een actie aan de linkerkant voor mij, met een lage voorzet. Ik zag de spits niet aankomen en volgens mij raakte ik hem ook niet. Hij valt al voordat er contact was en bovendien schoot hij de bal ook uit. Vonden jullie het een penalty dan? Dat ik dan te vroeg van de lijn kom is zuur. Ik vind het wel raar dat hij mag vertragen in zijn aanloop, waardoor ik eigenlijk te vroeg vertrek.”

Vorige week laaide ook de discussie over het Nederlands Elftal weer wat op. Volgens analist Hans Kraaij Jr. zou Bijlow bij de selectie moeten zitten. “Ja, dat is allemaal mooi, maar daar heb ik weinig aan. Ik had ergens wel verwacht dat ik bij de voorselectie zou zitten, maar de bondscoach heeft een andere keuze gemaakt. Ik moet er zelf voor zorgen dat ik er volgende maand wel bij zit. Ik moet deze lijn gewoon doortrekken en laten zien dat ik beter ben dan een ander. Ik ga niet lopen bellen.”
Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow ado oranje doellijn fox hans hoofdrolspelers kraaij laaide veroorzaakte vertragen zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden dahl democraten dest hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip lopez middenveldert moussa nadje nomination primary priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment