Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Met de 4-2 winst is alles gezegd'

27 september 2020 14:38

Op de vraag hoe hij de wedstrijd tegen ADO Den Haag zondagmiddag heeft ervaren, kwam een kort antwoord van Feyenoord-trainer Dick Advocaat. Tegenover Fox Sports zei hij: “Ik heb niet genoten. Alleen van de 4-2 uitslag, maar niet van het spel. We zijn duidelijk nog niet in vorm zoals we aan het eind van vorig seizoen waren. Het was op allerlei manieren niet goed. Ik weet ook niet of het, gezien de kwaliteiten van onze spelersgroep, goed is om verder naar voren te spelen.”

Met name over het vroege storen heeft Advocaat zijn twijfels: “Het was heel erg wennen. ADO speelde eigenlijk hetzelfde. Je zag heel duidelijk dat wij ruimte nodig hebben om gevaarlijk te kunnen zijn en die ruimte hebben we eigenlijk voor onszelf weggehaald. Misschien speelde het ook mee dat Bozenik startte, maar dat is moeilijk te zeggen. Alles moet beter.”

Verder was de Hagenaar te spreken over de supporters, invaller Teixeira en arbiter Higler: “De supporters hebben zich geweldig gedragen, dat mag ook wel eens gezegd worden. Als invaller deed Teixeira het ook heel goed. Hij kan goed voetballen en weet wat hij moet doen. Alleen fysiek kan het nog wat beter. Wat betreft de VAR houd ik wijselijk m’n mond. Je probeert nog wel eens wat te beïnvloeden, maar dat heeft toch geen zin. Scheidsrechter Higler heeft het gewoon goed gedaan.”


Tags

advocaat ado higler teixeira beinvloeden bozenik fox hagenaar mond storen var weggehaald wijselijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat berghuis bijlow botteghin cash danall diemers dinamo dirkteur eredivisie grabbelbak hanegem heerenveen jonk kokcu linssen liverpool maloney murkin nederland nieuwkoop onana ramesoe rkc senesi toornstra veerman volendam zagreb