Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Wil nummer 10 wel eens aan Senesi geven'

27 september 2020 14:24

Feyenoord won zondagmiddag met 4-2 van ADO Den Haag. Het spel kon nog steeds een stuk beter, maar de eerste driepunter in eigen huis is een feit. Aanvoerder Steven Berghuis had na afloop vooral bewondering voor de goal van Marcos Senesi, vertelde hij tegen Fox Sports.

“Ik zeg wel eens op de training dat ik nummer 10 misschien maar aan hem moet geven. Maar dan zegt hij: Nee, die is voor jou. Zo’n doelpunt maak je niet wekelijks.” Verder was de buitenspeler blij dat de overwinning binnen werd gesleept: “We hebben veel kansen gecreëerd en het vertrouwen begint weer terug te komen. Dat is een grote factor. Vorige week ben ik wellicht ook iets te kritisch geweest over ons spel. Dan ben je emotioneel en gefrustreerd na het gelijkspel, waardoor je iets te veel zegt. Ik heb het er over gehad met de coach en verder is er niets mee gebeurd.”

Overigens werd de aanvaller afgelopen week in verband gebracht met het ambitieuze Amerikaanse Inter Miami FC, van eigenaar David Beckham. Hierover is Berghuis stellig: “Het is een mooie vakantiebestemming, maar niet meer dan dat. Er is niets concreets. Ze hebben zich niet officieel gemeld.”




Tags

berghuis senesi ado beckham bewondering concreets driepunter eigenaar emotioneel factor fox gesleept inter miami stellig vakantiebestemming

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg