Transparent
Inloggen
Sluiten

Maurice Steijn: 'Ik had geen zin om voor veel minder geld bij Feyenoord te gaan werken'

27 september 2020 11:31 - Voetbal International LIVE
Foto: Pro Shots

Maurice Steijn: "Ik had geen zin om voor veel minder geld bij Feyenoord te gaan werken"; image source: Pro Shots

Maurice Steijn kon in 2018 als assistent-trainer naar Feyenoord komen. De huidige trainer van NAC Breda geeft in Voetbal International LIVE aan dat het om financiële redenen niet doorging. "Ik had niet zo veel zin om een heel mooi contract bij VVV-Venlo in te leveren om voor veel minder geld bij Feyenoord te gaan werken als tweede man", aldus Steijn. "Ik denk dat dat mijn goed recht is. Als je pretendeert een topclub te zijn, hoort daar ook een dusdanige beloning bij. VVV wist dat beter in te schatten dan Feyenoord en ik zat daar prima. Het plaatje wat ze voorschoten was ook mooi, maar uiteindelijk moest ik ook mijn gezin onderhouden."


Tags

steijn maurice vvv nac pretendeert schatten voorschoten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
oud nieuws, heeft Krabbendam geen ECHT nieuws meer???
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.280 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat berghuis bijlow cash danall diemers dinamo dirkteur eredivisie fraser grabbelbak hanegem heerenveen jonk kokcu kuijt linssen liverpool nederland nieuwkoop potentiele ramesoe senesi teixeira toornstra toptalenten veerman volendam zagreb