Transparent
Inloggen
Sluiten

'Italiaanse clubs informeren naar Róbert Bozeník'

26 september 2020 16:06 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Italiaanse clubs informeren naar Róbert Bozeník"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International is er volop Italiaanse interesse voor Róbert Bozeník. Hellas Verona en Cagliari zouden beiden geïnformeerd hebben naar de Slowaakse spits. Van een officieel bod is echter nog geen sprake. Bozeník speelt sinds januari van dit jaar pas voor Feyenoord en heeft nog een contract tot de zomer van 2024.

Meer op VI.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

bozenik cagliari hellas verona

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Ik ben benieuwd naar 3 volledige wedstrijden van hem ..
+1/-0

4 weken geleden
Gaan we weer!!wat een gezeik met die kut clubs deze jongen lekker bij Feyenoord laten ballen zolang mogelijk,het wordt onmogelijk gemaakt om aan een elftal te bouwen als je telkens spelers kwijt zou raken en met onze luie spits Nic speel je met 10 man hoe vaak moet je hem nog een kans geven.
+1/-0

4 weken geleden
Deze jongen zou veel beter tot zijn recht komen als we met de punt naar voren gaan spelen. Dus 2 controleurs en 1 aanvallende '10' op het middenveld. Met Kokcu-Teixeira en zelfs Toornstra heb je voldoende opties voor de '10'. Ook hebben we voldoende controleurs in de selectie naast Fer. Diemers-Burger en zelfs Haps zou daar kunnen spelen. Maar ja die STICO he ... dit clubje dat zegt verantwoordelijk te zijn voor de Feyenoord identiteit begrijpt niet echt veel van het huidige voetbal. Feitje: van de laatste 20 landstitels gingen er 19 naar teams die met de punt naar voren speelde. Die ene andere was voor Feyenoord. Ook als je kijkt naar het doelsaldo van clubs kijkt, voor en tegen goals, dan is met de punt naar voren spelen veel efficiënter ...
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.280 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat berghuis bijlow botteghin cash danall diemers dinamo dirkteur eredivisie grabbelbak hanegem heerenveen jonk kokcu linssen liverpool maloney murkin nederland nieuwkoop onana potentiele ramesoe rkc senesi veerman volendam zagreb