Transparent
Inloggen
Sluiten

Radio Rijnmond: "akkoord Feyenoord en Auxerre over transfer Kalou; moet tekort financieren"

29 juni 2003 19:01

Verslaggever: RvN

Radio Rijnmond meldt dat Feyenoord en het Franse Auxerre tot een akkoord zijn gekomen over een overgang van de rechteraanvaller naar de club uit Frankrijk. Alleen de medische keuring zou nog roet in het eten kunnen gooien. De speler kwam zelf al eerder tot een akkoord met het Franse Auxerre. Feyenoord en Auxerre hebben het akkoord nog niet bevestigd.

Volgens de zender kan Feyenoord de opbrengst van de transfer niet direct herinvesteren in spelers omdat eerst een tekort weggewerkt moet worden ontstaan bij de transfer van de Koreaan Song. Die investering zou gedaan zijn in de verwachting dat Emerton snel getransfereerd zou worden naar Engeland. Doordat dat niet gebeurde, zou een tekort ontstaan zijn, aldus de zender.

Meer op




Tags

auxerre rijnmond financieren kalou zender emerton engeland frankrijk getransfereerd herinvesteren keuring koreaan rechteraanvaller roet song

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.482 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida generaal heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip liverpool middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb