Transparent
Inloggen
Sluiten

'Uroš Spajić nog altijd in afwachting van een werkvergunning'

24 september 2020 12:08 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Uroš Spajić nog altijd in afwachting van een werkvergunning"; image source: Pro Shots

Uroš Spajić is nog altijd in afwachting van een werkvergunning. Het Algemeen Dagblad meldt dat het voor de Serviër een race tegen de klok wordt om aanstaande zondag tegen ADO Den Haag al inzetbaar te zijn. Frank Arnesen bevestigt het nieuws en geeft daarbij aan dat hij bovendien ook nog niet met de groep mag meetrainen. "Hij moet een soort spelerspas ophalen in Servië en er moet hier nog een stempel worden gezet, begrijp ik", aldus de technisch directeur. "Ik vind het vreemd dat een speler die wij al meer dan een week geleden hebben vastgelegd nog niet mogen gebruiken."

Volgens het AD is de kans niet al te groot dat de verdediger tegen ADO Den Haag zal meespelen.


Discussieer mee op de forums


Tags

spajic uros werkvergunning ado arnesen spelerspas stempel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Las ergens dat hij sinds december geen wedstrijd meer gespeeld zou hebben? Dan is hij pas wedstrijdfit als Botteghin en misschien zelfs van Beek alweer meedoen..
+1/-0

 
feyenoordgazza (geschorst)
2 maanden geleden
Je moet niet alles geloven wat ze zeggen .
Op zijn insta zie je dat hij gewoon met krasnodar heeft mee gedaan .
Verder heeft niemand veel gespeeld dit jaar
+1/-0

2 maanden geleden
Komt het door Corona? Zijn werkvergunning had toch al klaar moeten zijn. Oh, wacht eens, hij komt zeker uit een niet EEG-land. Of degene die dat moet behandelen is tegen Feyenoord? Gerechtigheid zal altijd zegevieren. Zonder hem zullen we het ook wel tegen ADO kunnen rooien.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Arnesen vindt het vreemd dat een speler die al een week geleden vastgelegd is nog niet speel gerechtigd is, zelf vind ik het vreemd dat Feyenoord vooraf niet de mogelijkheden en onmogelijkheden van directe inzet onderzocht heeft.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.275 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat antonucci bakker berghuis bijlow bozenik diemers dordrecht geertruida hanegem haps jonk jorgensen kokcu kuijt kutvoetballer linssen maloney murkin nuchter opkomende rkc tomasson toornstra verliespunten voetbalvisie volendam vvv zagreb