Feyenoord Onder 18 verliest wederom

22 september 2020 19:21

Feyenoord Onder 18 verliest wederom; image source: Pro Shots

Feyenoord Onder 18 is wederom onderuit gegaan in de competitie. Nadat twee weken geleden Ajax in Rotterdam al veel te sterk was, werd in eigen huis nu ook verloren van FC Utrecht. De ploeg stond bij rust al met 0-2 achter, maar via een treffer van Noah Naujoks volgde in de tweede helft al snel de aansluitingstreffer. Enkele minuten later wist FC Utrecht echter alweer te scoren. In de slotfase wist Giuliany Ben-David dos Santos na een enorme fout van de keeper te scoren, maar daar bleef het voor Feyenoord bij.