Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ahmed Aboutaleb dreigt met wedstrijden zonder publiek indien er geen afstand wordt gehouden'

21 september 2020 20:59 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Ahmed Aboutaleb dreigt met wedstrijden zonder publiek indien er geen afstand wordt gehouden"; image source: Pro Shots

Burgemeester Ahmed Aboutaleb dreigt om geen publiek meer toe te laten bij wedstrijden van Feyenoord indien het nogmaals mis gaat met de coronamaatregelen. Zowel politie als de gemeente Rotterdam is van mening dat er tijdens Feyenoord - FC Twente onvoldoende afstand werd gehouden door de supporters. Bovendien werd er ook gezongen. Aboutaleb heeft de club in een brief laten weten dat er bij de komende wedstrijd 25 extra beveiligers moeten komen die specifiek gaan controleren op het houden van anderhalve meter afstand.

Meer op RTV Rijnmond
Tags

aboutaleb ahmed beveiligers brief controleren coronamaatregelen gemeente twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Gelul in de buitenlucht is niks aan de hand. Ga eens bij (top) amateurwedstrijden kijken Rutte (kots)
+1/-0

 
3 jaar geleden
Mee eens dat in de buitenlucht de kans op besmetting klein is, althans dat wordt alom aangenomen, echter is de publieke opinie anders, gevoed en ondersteund door de media en de politiek.

Gewoon je aan de afspraken houden dan is er ook geen aanleiding voor klachten met wellicht als gevolg wedstrijden zonder publiek.
+2/-0

3 jaar geleden
Het hele Corona-beleid is verschoven van een medisch probleem naar een politiek onderwerp, je ziet dat ook aan het plots wegkijken van hotspots van besmettingen naar " makkelijke " targets. Hotspots blijven supermarkten, tuinbouw, vleesverwerkende industrie, grote feesten, zorginstellingen. Aanvankelijk lag daar de aandacht, maar de politiek krijgt dat aan de achterban niet verkocht, dus moet elders geslachtofferd worden.
+2/-0

 
3 jaar geleden
De voorwaarden waaronder toeschouwers weer toegelaten werden in stadions ('stilzitten, niet zingen en alleen 'hup' roepen') zijn onmogelijk hand te haven. Dat men in de regio's waar het virus inmiddels weer hard om zich slaat gaat kijken waar het fout gaat is logisch, maar het probleem bij voetbalstadions zijn niet de supporters.

De voorwaarden slaan nergens op, en daar is de politiek zelf verantwoordelijk voor.

De oplossing om dan maar weer géén toeschouwers toe te laten is de gemakkelijkste weg. En misschien ook de meest logische. Maar ik denk niet dat het aantal besmettingen daardoor zal teruglopen.


Het probleem bij de CL-wedstrijd Atalanta - Valencia was een vreselijke brandhaard, maar dat kwam ook niet doordat zoveel mensen bij elkaar kwamen in het stadion. Het waren de supporters die in auto's, bussen en ander openbaar vervoer dicht op elkaar hadden gestaan/gezeten in afgesloten ruimtes die elkaar besmet hebben. In het stadion heeft de virus zich waarschijnlijk niet zo verspreid als men wel wil suggereren.
+1/-0

3 jaar geleden
Verkopen is niet het sterkste punt van politici.
Verkopen laat je over aan medewerkers van bijvoorbeeld BCC.
+2/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.778 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bullaude dahl democraten geertruida gimenez hancko heerenveen jahanbakhsh jansen kennedy kloese kraaij kuip lopez nieuwkoop nomination primary priske roma sebaoui smal socrates stengs transferroom traore trump walemark zerrouki