Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis en Leroy Fer in voorlopige selectie Oranje

20 september 2020 21:29 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Steven Berghuis en Leroy Fer in voorlopige selectie Oranje; image source: Pro Shots

Namens Feyenoord zijn twee spelers opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal. Steven Berghuis en Leroy Fer mogen beiden hopen dat ze deel uit maken van de definitieve selectie die komende maand een oefenduel tegen Mexico speelt en daarna voor de Nations League zal uitkomen tegen Bosnië en Herzegovina en Italië.


Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis fer oranje bosnie herzegovina mexico nations

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

5 weken geleden
Texeira vanaf links, Toornstra voor Diemers en Bozenik voor de (luie) Nicolai
+3/-0

 
5 weken geleden
Ik ben het eigenlijk nooit met je eens, maar in dit geval heb je wat mij betreft gelijk!

Op wellicht Jorgensen na, alhoewel hij erg ongelukkig speelt nog steeds vind ik hem voetballend een grotere bijdrage leveren dan Bozenik. Ja, Bozenik is meer doelgericht. Maar gisteren was hij iets té. Die bal in de slotfase had hij direct moeten afleggen naar het centrum natuurlijk.

Ik zou ook graag Nieuwkoop zien starten ipv. Geertruida overigens. Ontloopt elkaar niet veel, maar ik vind Nieuwkoop net iets doortastender.
+1/-0

 
5 weken geleden
Sorry maar de bijdragen van Nicolai zijn momenteel NIHIL. Ik erger mij steeds meer aan hem. Daarom dus de voorkeur voor Bozenik. Gisteren door de wissels Bozenik en Texeira kwam er meer schwung in de wedstrijd en moet je die eigenlijk winnen
+1/-0

 
5 weken geleden
Je had gisteren absoluut moeten winnen, maar dat lag ook mede aan Bozenik die in staat was een medespeler in het centrum een niet te missen kans te bieden maar voor eigen succes ging.

Jorgensen speelt nog steeds voornamelijk tegen zichzelf, maar hij had die bal was afgegeven denk ik, of direct geschoten.

Met het inbrengen van die twee wissels ging Feyenoord inderdaad beter spelen, maar dat lag toch vooral aan Teixeira. Die zocht direct de oplossing naar voren. Ik zou hem graag eens in combinatie met Jorgensen zien.
+2/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat antonucci azarkan berghuis bijlow danall dickie diemers edirin fer fraser geertruida hanegem haps hassel kokcu kuijt linssen narsingh nieuwkoop ramesoe senesi spajic sparta teixeira tomasson toornstra twente volendam