Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'We hadden het in blessuretijd alsnog moeten beslissen'

20 september 2020 17:06

Nog 32 wedstrijden te gaan. Dat was het alleszeggende commentaar van Feyenoord-trainer Dick Advocaat. De Haagse oefenmeester was van mening dat zijn ploeg matig heeft gespeeld en dat het de wedstrijd desondanks in blessuretijd had moeten beslissen. Hij praat erover met Hans Kraay jr. van Fox sports:

“We kunnen wel excuses gaan zoeken, maar deze kansen moeten er gewoon in. Dan is de wedstrijd gewoon beslist. Overigens deed FC Twente het vrij goed. Ze stoorden vroeg en daar kwamen we niet uit. Dat kwam ook omdat we te laconiek waren en een aantal spelers niet de vorm hebben die ze moeten hebben.”

De wissel van Botteghin kwam uiteindelijk goed uit, volgens Advocaat. “Ja, Geertruida speelde goed in het centrum, terwijl hij het aan de zijkant lastig had. Dat pakte Nieuwkoop goed op. Maar helaas konden we de wedstrijd niet controleren zoals wij kunnen. Het moet per week beter worden, zeker gezien de incomplete voorbereiding.”




Tags

advocaat alleszeggende botteghin controleren fox geertruida hans incomplete kraay laconiek nieuwkoop oefenmeester stoorden twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot derksen eredivisie fries geertruida gimenez hancko heerenveen intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes middenveldert minteh praag rvc stengs sterkhouders sugawara timber vertekent volkslied wehave wieffer willykment yoda zerrouki