Transparent
Inloggen
Sluiten

Leroy Fer: 'Ik ben er doodziek van, we kunnen als team veel beter'

20 september 2020 17:02

Het gelijke spel van Feyenoord tegen FC Twente kwam ook bij Leroy Fer aan als een teleurstelling. De volgens analist Kees Kwakman beste speler van het veld vond dat Feyenoord veel beter moet kunnen spelen.

In gesprek met Hans Kraay jr. van Fox Sports vertelde Fer: “De beste van het veld zijn doet me niet veel. Ik ben er gecharmeerd van, maar ik denk dat we als team veel beter kunnen spelen. Zowel in balbezit als bij balverlies, dat weten we van elkaar. De scherpte voor de goal ontbrak ook. Hier moeten we van leren.”

De wedstrijd leek in blessuretijd alsnog de kant van Feyenoord op te vallen, maar twee grote kansen waren niet aan Berghuis besteed: “Ja, die hadden erin gekund. Maar we hebben niets tot vrij weinig gecreëerd, alleen in blessuretijd. Dit moet je dan wel maken. In De Kuip moeten we sowieso meer gaan domineren. Ik ben doodziek van dit resultaat.”


Discussieer mee op de forums


Tags

fer balverlies berghuis besteed domineren fox hans kraay kuip kwakman scherpte twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat berghuis bijlow conteh danall diemers geertruida groningen hanegem haps jonk jorgensen kokcu kommer kuijt kutvoetballer kwel linssen nieuwkoop opkomende rkc senesi teixeira tomasson toornstra verliespunten voetbalvisie volendam vvv