Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Onder 21 onderuit op bezoek bij ADO

19 september 2020 17:00
Foto: Pro Shots

Feyenoord Onder 21 onderuit op bezoek bij ADO; image source: Pro Shots

Feyenoord Onder 21 is zaterdagmiddag tegen de tweede competitienederlaag van dit seizoen opgelopen. ADO Den Haag bleek in eigen huis met 3-1 te sterk voor de ploeg van Rini Coolen. De thuisploeg stond na ruim een half uur spelen al op een 2-0 voorsprong. Pas vlak voor rust kreeg Feyenoord de eerste kans, maar een kopbal van Noah Lewis ging net mis.

In de tweede helft leek er een compleet ander Feyenoord op de mat te staan, want de ploeg vloog uit de startblokken en dat leidde al heel snel tot de aansluitingstreffer van Mikael Tørset Johnsen. Beide ploegen kregen vervolgens kansen om te scoren, waarna Feyenoord in het laatste kwartier met een flink slotoffensief kwam. Naoufal Bannis kreeg vlak voor tijd de grootste kans, maar schoot net naast. In blessuretijd volgde bovendien de derde treffer voor de thuisploeg.




Discussieer mee op de forums


Tags

ado bannis coolen johnsen lewis mikael naoufal rini rset

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden
Dat gaat niet best daar... Kan je bozenik, Conthe, kokcu en burger daar niet inzetten? want anders word het niks...
+1/-0

 
3 jaar geleden
Nee FON1 dat zijn potentiële eerste elftal spelers, onder 21 moet het zelf oplossen lijkt mij.
+2/-0

3 jaar geleden
Seizoen duurt nog lang, het is een nieuwe competitie ze moeten iets opbouwen vanuit niets dat duurt even.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Nee, Marc. Het seizoen duurt niet lang. Het is een poule van slechts 8 teams. Daarin staan ze nu op een 'keurige' 5e plaats, zes punten achter de zo fel begeerde nummer 1.
+1/-0

3 jaar geleden
loszand, hoop dat Coolen er snel een team van weet te maken.
+1/-0

3 jaar geleden
Dit moet gewoon beter. Feyenoord moet zo snel mogelijk twee teams in de voetbalpyramide hebben, ieder seizoen waarin dat niet lukt is er één teveel. Eén waarin talenten bij onze concurrentie wél voldoende weerstand krijgen en wedstrijden spelen waarin het ergens om gaat.

De achterstand die Feyenoord heeft opgelopen door meermaals niet in te stromen in de pyramide is al onoverbrugbaar voor een aantal generaties/lichtingen. Hoe langer dit doorgaat, hoe meer lichtingen dit betreft.

Al het goede werk wat op Varkenoord gedaan wordt (alhoewel ook daar nog een slag gemaakt kan worden, maar er gebeurt ook genoeg goeds) is op deze manier voor niets. Of in ieder geval voor heel wat minder dan het had kunnen zijn.

Bedankt nog, Martin van Geel!
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.343 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda volkslied willykment woerts yoda