Transparent
Inloggen
Sluiten

Interview | Mark Koevermans over de volgende stap naar nieuw stadion

17 september 2020 15:33 - Feyenoord TV
Tags

koevermans

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Nou dat wordt dus weer 1 jaar praten, rekenen en geld weggooien en dan tot de conclusie komen dat de nieuwbouw het toch niet gaat worden.
Man man wat een prutsers.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ze hebben in principe nu geen haast je kan in De Kuip nog prima 10 jaar voetballen.
+1/-0

10 maanden geleden
Gaat dus gewoon goedkomen. Er is geen weg meer terug. De Kuip is klaar en anders sta je over 10 jaar voor dezelfde problemen
+1/-0

10 maanden geleden
Het is ook zeker dat de bouw sector sowieso flink geraakt wordt door de corona crisis, vooral grote projecten zoals Feyenoord City zijn daar de dupe van.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Dat hoeft niet per se zo te zijn, Marc. De bouwsector wordt afgeremd door rechterlijke uitspraken en door beperkte afgifte van bouwopdrachten omdat het kabinet om een maximaal aantal woningen heeft ingesteld.
Elke bouwonderneming zou zijn vingers aflikken om aan dit project te werken. Alleen de grote jongens, dus geen BAM, want die schrijft onder de prijs in, om later tijdens de bouw er achter te komen, dat de kosten hoger lagen. Dat flikken ze met elk project. Maar andere zou je kunnen uitnodigen en aangezien de rentestand nu en over 2 jaar hetzelfde zal zijn, als Dragi blijft, verdienen we er sneller aan dan dat we een strop om onze hals krijgen.
+1/-0

10 maanden geleden
Duidelijker kunnen we het niet maken. Nu ja tegen fase 2 en werken naar fase 3. We kunnen nu al een beeld krijgen hoe we het gemiddeld aantal toeschouwers krijgen. Ondertussen zijn er een kleine 29.000 seizoenkaarten verkocht, wat aangeeft dat we boven het minimaal aantal betalende bezoekers aantal van 28.000 zitten waar we een break even point zouden hebben. Deze tendens van stijgende betalende bezoekers blijft doorgaan en zal zich in grotere mate in het nieuwe stadion ontwikkelen. Er zouden dan voor mijn part 45.000 seizoenkaarthouders kunnen ingesteld worden en de business loges een wachtlijst kennen, omdat de kwaliteit die geboden wordt toppie is en daardoor met grote vraag om zo'n loge te huren wordt vervuld. Toekomst muziek mensen en laten we onze tijd niet meer aan de andere plannen besteden, want dat is verloren tijd. Gaan we als supporters ook mee lappen voor het nieuwe stadion?
+1/-0

10 maanden geleden
Een 7 minuten durende interview om te zeggen dat we van fase 1 naar fase 2 gaan en dat er 3 fases zijn. Toppunt van nietszeggende interviews. Ben geen bouwvakker noch technisch maar simpel gezegd als een besluit moet nemen en je daar zolang over diet en de opbrengsten zijn zo weinig (je kan er amper een fatsoenlijke speler van kopen ) dan moet je het niet doen. Lijkt mij een simpele redenatie die mij er voor zorgt dat er andere belangen meespelen als alleen maar Feyenoord als voetbalclub
+2/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afrika afrondende arne arnesen berghuis boer bozenik feyenoordtm frankrijk geertruida hall hanegem haps holmgren kerk kokcu marcus marwijk molde nederland oranje pedersen ramesoe senesi slot vasquez ven weghorst willykment