Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord huurt verdediger Sondre Skogen

17 september 2020 13:53 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord huurt verdediger Sondre Skogen; image source: Pro Shots

Via de officiële website heeft Feyenoord bevestigd dat Sondre Skogen op huurbasis naar Feyenoord komt. De Noorse verdediger wordt tot het einde van deze seizoenshelft overgenomen van Rosenborg en zal aansluiten bij de selectie van Feyenoord Onder 21. Bij Rosenborg 2 was hij aanvoerder. Bij het eerste elftal zat hij meerdere malen bij de wedstrijdselectie, maar kwam nog nooit in actie in een officieel duel.

Technisch directeur Frank Arnesen is blij met de komst van Skogen. "Sondre is een directe versterking voor Feyenoord Onder 21, dat een defensieve impuls nodig had nadat onlangs ook Denzel Hall door een blessure voor langere tijd niet inzetbaar is", aldus Arnesen. "Extra fijn is dat trainer Rini Coolen bij Rosenborg al met hem heeft gewerkt en zijn kwaliteiten goed kent."

Meer op Feyenoord.nl


Tags

skogen sondre rosenborg arnesen coolen hall malen rini

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Uit alles blijkt dat dit elftal gelukkig serieus wordt genomen! Top! Arnesen!
+2/-0

2 maanden geleden
Conteh, Silva, Johnsen, Skogen verwacht nog wel 1 of 2, waarvan er uiteindelijk wel een paar moeten doorstromen naar Feyenoord 1.
+1/-0

2 maanden geleden
Zuur dat Hall rest van het seizoen is uitgeschakeld. In deze fase van je loopbaan is dat extra kut, want je ontwikkeling staat stil en loopt het risico een jaar progressie te 'verliezen'. Maar je kan ook sterker terugkomen, hopelijk lukt Hall dat!

Van die Noor heb ik nog nooit gehoord, die gasten passen zich normaliter snel aan en je wordt in zo'n team ook niet voor niets aanvoerder. Is er een optie tot koop bedongen? Ben benieuwd!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Hij wordt alleen de eerste seizoenshelft gehuurd, lijkt me niet dat hij dan weer vertrekt als hij bevalt kunnen ze hem daarna vastleggen volgens mij.
+1/-0

2 maanden geleden
Klote voor Hall ons grootste talent vind ik. Huren voor o21 is opvallend hopelijk koopoptie dan idd.
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
2 maanden geleden
Inderdaad balen met die blessure van hall. een voorspoedig herstel toegewenst!
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen azarkan berghuis bestlander cash danall dickie diemers dirkteur edirin eredivisie fraser grabbelbak hanegem hassel herik jonk jorien kuijt linssen narsingh nederland ramesoe senesi sparta tomasson toornstra volendam