Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Uroš Spajić op huurbasis naar Feyenoord

15 september 2020 17:02 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Uroš Spajić op huurbasis naar Feyenoord</b>; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft via de officiële kanalen de komst van Uroš Spajić bevestigd. De Serviër wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van het Russische FK Krasnodar. Eerder speelde hij voor Rode Ster Belgrado, Toulouse en het Belgische Anderlecht. Namens Servië kwam hij tot nu toe tot 11 interlands. Zodra de verdediger beschikt over een werk- en verblijfsvergunning zal hij aansluiten bij de selectie van Dick Advocaat.

Meer op Feyenoord.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

spajic uros advocaat anderlecht krasnodar ster toulouse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Nu maar hopen dat hij direct inzetbaar, dus fit, is Zodat indien nodig er gewisseld kan worden achterin zonder teveel kwaliteitsverlies ervan uitgaande dat hij de benodigde kwaliteit heeft uiteraard.
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
11 maanden geleden (gewijzigd)
We gaan het zien blaak.

Ik had meer in Geertruida geïnvesteerd als centrale verdediger. Deze gozer is er ook maar voor 1 jaar met zijn huur contract.

En dan heb je voor volgend seizoen 3 rechter centrale verdedigers die uit hun contract lopen (Botteghin, Spajic, van Beek). En dus volgend seizoen een zwakke plek in je elftal...
+1/-0

 
11 maanden geleden
Ben zeker geen voorstander van huur constructies behalve als er koop optie bedongen wordt maar daar is hier volgens mij geen sprake van.
Geertruida is zeer zeker een vervanger voor Botthegin zeker voor de toekomst.

Had wel liever gezien dat geïnvesteerd was in talentvolle jeugdige centrumverdedigers zoals van Hecke maar goed men heeft anders besloten.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Feyenoord is EINDELIJK serieus werk aan het maken van het O21-elftal. Hopelijk kan het team op korte termijn instromen in de voetbalpyramide en gaan meedraaien in de Jupiler League.

Misschien moeten we de versterkingen en huurconstructies om de selectie van het eerste elftal dit seizoen op peil te krijgen ook in dat proces zien.

Wellicht is het een soort "overbrugging", en verwacht de club dat binnen enkele seizoenen veel verdedigers vanuit de jeugd kunnen doorstromen naar de selectie, al dan niet meer weerbaar en sterker geworden door 'vlieguren' in een Jong Feyenoord dat meedraait in een échte competitie.
+1/-0

11 maanden geleden
Denk dat de club wel iets moest doen. Er is weinig doorstroming vanuit de jeugd, de mooie transfers kun je voorlopig vergeten en gokken op met wat je hebt is risicovol. Het enige dat twijfel geeft : is hij kwalitatief een meerwaarde ? In dat opzicht is een huurconstructie niet slecht. Not good not paid.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Hij heeft best 'n goed cv hoor maar oke het is geen enkele garantie. Zou Arnesen hem kennen van zijn Anderlecht tijd? Ik hoop dat hij rb gaat spelen. Alle praatjes over dat hij geblesseerd zou zijn kloppen dus ook niet. Fijn he al die Ajakkes journalisten, not! Zo jammer dat ook hier vele zich in de maling laten nemen door de onzin die zij verspreiden.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Hij was zeker niet recent geblesseerd. Enig probleem is dat hij nooit op een heel hoog niveau heeft gespeeld.Maar hij schijnt wel een heel harde back te zijn. Beetje type De Wolf. En dat kan geen kwaad.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.071 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado advocaat arnesen bane bozenik burger conference cruzcontrol danall diemers eredivisie fer geertruida gernot hanegem kokcu kuip lask linssen oostenrijk oostenrijker portugal ramesoe schinkels slot sporar stefan trauner willykment