Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Uroš Spajić werd ons aangeboden door Krasnodar'

13 september 2020 22:09
Foto: Pro Shots

Dick Advocaat: "Uroš Spajić werd ons aangeboden door Krasnodar"; image source: Pro Shots

Clubwatcher Martijn Krabbedam gaf zondag bij Voetbal International LIVE aan dat Feyenoord op een aparte manier is uitgekomen bij Uroš Spajić als nieuwe verdediger. Via een soort contactadvertentie is de Serviër in beeld gekomen. Feyenoord heeft in een transfer room aangegeven dat het op zoek is naar een nieuwe verdediger en wat het hiervoor te besteden heeft. Onder meer Spajić kwam hierbij naar voren en naar verwachting zal zijn komst maandag al afgerond gaan worden.

Dick Advocaat bevestigde zondagavond bij Rondo dat de verdediger inderdaad op deze manier op de radar is verschenen. "Feyenoord heeft natuurlijk niet veel geld, dus we moeten het hebben van de relaties die Arnesen heeft. Deze jongen werd aangeboden door Krasnodar", aldus Advocaat. "Zij mogen nog maar acht buitenlanders registreren, dus hij moest weg. Hij moet de strijd aan gaan met een andere speler. Als je lang mee wil doen, heb je concurrentie nodig in de groep."

De trainer vond het systeem wat gebruikt is om een verdediger te vinden een heel goed systeem. "Hij werd eigenlijk aangeboden door de club", zei hij daarover. "We zijn beelden gaan bekijken en hebben informatie over hem in gewonnen. Live hebben we hem niet zien spelen, omdat hij niet geregistreerd was. Hij heeft een half jaar niet gespeeld."
Discussieer mee op de forums


Tags

advocaat spajic krasnodar uros arnesen buitenlanders contactadvertentie krabbedam radar registreren rondo uitgekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Dick gaat wel met zijn tijd mee he?! lol. Niks mis mee om op deze manier aan 'n speler te komen. Bovendien heeft Vilhena hem wel 'n half jaar zien spelen en trainen en zal dus ook wel gebeld zijn door Arnesen. Wie weet is dit 'n ongelofelijke meevaller. Hij heeft 11 A-interlands, zat bij de WK 2018 selectie van Servië en heeft meer dan 150 wedstrijden op het hoogste niveau in diverse landen gespeeld, CL en EL ervaring. Zijn cv is best goed dus. Laat hem maar beginnen op rb positie. Enige nadeel zou kunnen zijn dat hij 6 maanden niet veel gedaan zal hebben en dus op-getraind moet worden wat wel wat weken zal kosten. Zou Advocaat het nu naar zijn zin hebben? ;-))
+1/-0

11 maanden geleden
ja laten we weer een speler huren, voordat deze jongen wedstrijdfit is en een beetje gewend is in Nederland dan zijn we weer even verder. Botteghin is klaar volgend jaar en van Beek nog niet fit. Dus volgend seizoen weer opnieuw opzoek.
+1/-0

11 maanden geleden
Precies mijn gedachte Stefan. We hebben maar 3 a 5 spelers met waarde in de selectie. Dit kun je doen op de laatste dag van de tarnsferwindow van 5 oktober als Eric B ook nog net geblesseerd is geraakt. Nu rustig zoeken tot je iemand van rond de 22 jaar kunt huren met koopoptie of kunt kopen of een Antonucci constructie. Ik had alles eraan gedaan Mickey vd Ven te halen van Volendam.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.070 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado advocaat arnesen bane bijzijn blindelings bozenik burger diemers galatasaray heerenveen hendriks kokcu linssen midtjylland ramesoe slot socrates spelersmateriaal til toornstra trauner vakkiek vente volendam voorelkaar willykment wonder zaakjes