Transparent
Inloggen
Sluiten

'Steven Berghuis voor heel laag bedrag te koop'

13 september 2020 17:52 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Steven Berghuis voor heel laag bedrag te koop"; image source: Pro Shots

Steven Berghuis is voor een lage prijs te halen bij Feyenoord. Dat bevestigt Dick Advocaat in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Die ruimte hebben ze hem gegeven en dat is achteraf natuurlijk niet goed geweest", aldus Advocaat. "Er moet wel worden betaald hoor. Maar dat bedrag is wel heel erg laag. Daar schieten wij niets mee op. Dan zullen we heel anders moeten gaan voetballen, daar wil ik nog niet eens over nadenken."

De aanvoerder van Feyenoord is deze zomer voor een vastgesteld bedrag op te halen nadat hij een jaar geleden zijn contract in De Kuip verlengde. Over het bedrag worden geen uitspraken gedaan, maar volgens ingewijden zou hij veel goedkoper zijn geweest dan Heerenveen-aanvaller Chidera Ejuke, die voor 12 miljoen euro naar CSKA Moskou vertrok.

Meer op AD.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis advocaat chidera cska ejuke heerenveen ingewijden kuip

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Teleurstellend als dit zo contractueel afgesproken is.
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 maanden geleden (gewijzigd)
Lol blaak je bedoelt K walitatief U itermate T eleurstellend zeker ;)

Was dat weer troost die deze blunder heeft begaan met deze afspraak met berghuis... En die kluns zit nog in de RVC... Ook tijd dat de professionalisering bij feyenoord eens in die bestuurslaag door dringt.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Jij loopt volgens mij toch al lang genoeg mee om te weten dat Berghuis zonder die clausule vorig jaar al weg was geweest, en heus niet voor veel meer geld dan waar nu over wordt gepraat.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Berghuis had een doorlopend contract dus die was echt nog niet zomaar weg geweest
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Volgens Transfermarkt.nl is zijn marktwaarde/afkoopsom € 11 miljoen .... veel te weinig natuurlijk maar ik denk niet dat de clubs, die dat bedrag voor hem over zouden hebben, op het verlanglijstje van Berghuis zullen staan. Bovendien heeft Berghuis er zelf ook baat bij omdat hoe hoger het transferbedrag des te groter zal z'n percentage tekengeld zijn. Het zou hem sieren dat zijn eventuele transfer, liever niet natuurlijk, voor hem als Feyenoord een klapper word .... 20+ miljoen?
+1/-0

3 maanden geleden
Berghuis is vervangbaar. Niet dramatisch over doen als hij gaat. Berghuis gaat voor eigen succes en denkt minder aan het teambelang.
+1/-0

feyenoordgazza (geschorst)
3 maanden geleden
Mensen moeten eens ga lezen en luisteren .
Berghuis gaat wanneer er een mooie club uit een grote competitie komt,als je goed naar hem luistert
De kans dat hij dus gaat is klein.
Die clubs kijken als ze al interesse hebben ook naar zijn verleden .
Dus ook het niet redden bij watford.
In de zandbak en china voor alleen geld vind hij het nog te vroeg
+1/-0

3 maanden geleden
Als een grote club Berghuis alleen maar haalt omdat hij voor wat wisselgeld en een paar legeflessenbonnen op te halen is, zal de druk voor de betreffende club om hem dan ook daadwerkelijk op te stellen niet heel groot zijn. Dat weet Berghuis natuurlijk ook. Aan de andere kant, het moet de komende dagen wel wat soepeler gaan lopen bij Feyenoord, want als Berghuis denkt dat het een seizoen vol geploeter gaat worden, kan ik me voorstellen dat hij daar weinig zin in heeft.
+1/-0

3 maanden geleden
Hou je mond gewoon hierover Advocaat, schattig elke keer die openheid van een praatgrage Opa die populair over wil komen, doe het gewoon niet dit helpt jou en ons niet.
+1/-0

3 maanden geleden
20 miljoen , 30 miljoen euro.. Allerlei krankzinnige bedragen vlogen hier over het forum niet zo lang geleden.
Nu blijkt dat men bij Feyenoord het vizier veel scherper had staan met 11 / 12 miljoen euro. Een realistische waarde. En bied je 10 mag je hem ook hebben.
+1/-0

3 maanden geleden
Welke koekenbakker heeft dit geregeld? Had hij beter vorig jaar voor 25 miljoen kunnen vertrekken.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advisory advocaat alexandre arts asset banking bannis berghuis blundert brothers clients dickie eredivisie firm freres hanegem houses into jorgensen koeman lazard luque maradona nieuwkoop office vreemdste world york zirkzee