Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark Diemers: 'Hopelijk kan ik beslissend worden'

12 september 2020 22:37

In zijn eerste officiële wedstrijd voor Feyenoord wist Mark Diemers een prima indruk achter te laten. De middenvelder liet zien dat hij zich goed heeft aangepast aan het niveau van de Rotterdammers. In gesprek met Hans Kraay jr. van Fox Sports vertelde hij over zijn officiële debuut: “Ik heb het vanaf het eerste moment goed naar mijn zin. Vandaag heb ik een mooie kans gekregen en daar ben ik heel blij mee. Ik ben natuurlijk extra tevreden met de winst.”

Op de vraag of hij zijn basisplaats zag aankomen, antwoordde Diemers gedecideerd: “Ja, ik zag het wel aankomen deze week. De trainer heeft met mij en Jens genoeg keuze en deze keer viel die keuze op mij. Jens is ook gewoon een goede speler die hier al zes jaar presteert. Het is aan mij om het goed te doen en een plek in de basis af te dwingen.”

Overigens speelt Diemers in een andere rol dan hij bij Fortuna Sittard gewend was: “Ja, het is harder werken op deze positie. Bij Fortuna mocht ik overal lopen en had ik een hele vrije rol. Nu is het niveau vele malen hoger en moet ik ook rekening houden met andere jongens die diep gaan, zoals Kökcü. Ik zal wat vaker moeten bikkelen en slidings moeten maken, maar het liefst laat ik de bal lekker lopen. Het gaat naar behoren, maar het kan nog veel beter. Ik wil echt beslissend gaan worden voor dit Feyenoord. Al met al heb ik wel een aardige pot gespeeld.”


Discussieer mee op de forums


Tags

diemers fortuna antwoordde bikkelen fox hans kokcu kraay malen slidings

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.280 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen azarkan berghuis bestlander cash danall dickie diemers dirkteur edirin eredivisie fraser grabbelbak hanegem hassel herik jonk jorien kuijt linssen narsingh nederland ramesoe senesi sparta tomasson toornstra volendam