Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Het gevoel is goed, maar het moet beter'

12 september 2020 22:11

Feyenoord heeft de eerste competitiewedstrijd zaterdagavond met 0-2 gewonnen van PEC Zwolle. Matchwinner Steven Berghuis was verantwoordelijk voor beide doelpunten. De aanvoerder was, ondanks een goed gevoel, niet geheel tevreden over het spel van de Rotterdammers.

In gesprek met FoxSports vertelde Berghuis over de wedstrijd: “Het begon natuurlijk heerlijk, met een doelpunt na vier minuten. Persoonlijk is het heel goed als het eerste schot meteen raak is. Ik raakte hem lekker op de wreef. Ik voel me ook goed, zeker op de trainingen. Jammer dat we het daarna uit handen lieten glippen. In de tweede helft kregen we het gelukkig meer onder controle. Na die 0-2 voelde je wel dat we het onder controle hadden."

Opvallend was de klik die de aanvaller met nieuwkomer Diemers leek te hebben. “Ja, we hebben een goede klik. We staan dicht bij elkaar en zijn allebei voetballers die vooruit willen kijken. We hebben veel korte combinaties, maar nu moeten we eigenlijk nog meer lopende mensen hebben. Zo zorgen we ook dat Nico (Jørgensen, red.) niet op een eiland komt te staan.”

Over de transfergeruchten is Berghuis overigens duidelijk: “Op dit moment speelt er niets. De supporters en mensen binnen de club weten hoe het zit. De deur voor een transfer is niet dicht, maar ik ga alleen nadenken als er iets héél moois komt. Ik heb het bij Feyenoord echt goed naar mijn zin.”


Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis combinaties diemers foxsports matchwinner nieuwkomer pec transfergeruchten wreef

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen azarkan berghuis bestlander cash danall dickie diemers dirkteur edirin eredivisie fraser grabbelbak hanegem hassel herik jonk jorien kuijt linssen narsingh nederland ramesoe senesi sparta tomasson toornstra volendam