Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord ook in gesprek met Uroš Spajić'

12 september 2020 16:55 - Feyenoord Transfermarkt
Foto: Pro Shots

"Feyenoord ook in gesprek met Uroš Spajić"; image source: Pro Shots

Volgens het betrouwbare Twitter-account Feyenoord Transfermarkt is Feyenoord ook in gesprek met Uroš Spajić. Dat baseert het op een zeer betrouwbare Russische bron. De 27-jarige Serviër zou gehuurd moeten worden van FK Krasnodar, de club waar ook Tonny Vilhena voor speelt. Spajić zou voor een jaar gehuurd moeten worden. In Rusland heeft hij nog een contract voor drie seizoenen. De 11-voudig international speelde eerder voor onder meer voor Rode Ster Belgrado en Anderlecht.


Discussieer mee op de forums


Tags

spajic uros anderlecht krasnodar rusland ster vilhena

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

2 weken geleden
Voor welke positie zou hij eventueel gehaald worden? Zijn favorieten posities zijn zowel links- als rechts centraal maar kan ook als rb uit de voeten .... ik hoop natuurlijk dat dit rb is die we nog missen ;-))
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.301 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat azarkan baseer behoudend berghuis blaak botteghin bozenik compact conthe diemers diepgang dirkteur fer feyenoordopnummer geertruida haps jorgensen karsdorp kokcu krankzinnig linssen narsingh nieuwkoop renderen sinisterra teixeira toornstra twente vleugel