Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord in gesprek met twee verdedigers'

11 september 2020 17:20 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Feyenoord in gesprek met twee verdedigers"; image source: Pro Shots

RTV Rijnmond weet te melden dat Feyenoord in gesprek is met twee verdedigers. De club verwacht in de komende dagen een huurtransfer af te kunnen ronden. Technisch directeur Frank Arnesen heeft bevestigd dat Edgar Miguel Ié een van die spelers is. Eerder gaf hij aan dat zijn komst van de baan is, maar inmiddels is hij toch weer concreet in gesprek met Trabzonspor over een nieuwe deal.

Het is nog niet bekend wie de andere verdediger is. Arnesen verwacht in het weekend de gesprekken af te kunnen ronden en in of vlak na het weekend concreet met nieuws te kunnen komen.

Meer op RTV Rijnmond


Tags

arnesen baan huurtransfer rijnmond trabzonspor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden (gewijzigd)
Die andere is toch niet Bruma heh? Want vind hem niet echt geweldig... Al zal die in deze speelwijze van Advocaat ook wel renderen... Zal mss wel redelijk gelijkwaardig zijn aan Botteghin.

Vind het wel zeer matig dat nu botteghin niet speelt tegen PEC Zwolle Geertruida aan het begin van de competitie centraal in de verdediging moet spelen en dat nog geen enkele keer is getest in de voorbereiding...
+1/-0

 
2 weken geleden
Geertruida is van origine een rechter cv, een goede optie om te proberen dus.
+1/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Daar ben ik het helemaal mee eens ik zou zelfs eerder een rechts back halen dan een centrale verdediger.

Het gaat er mij om dat Geertruida niet is getest centraal in de verdediging in de voorbereiding...

Dus we weten totaal niet of hij daar nu capabel is... En wat zijn niveau is als centrale verdediger op het moment. Dat je dat niet even hebt getest in een oefen wedstrijd en nu test in je eerste competitie wedstrijd vind ik amateuristisch...
+1/-0

2 weken geleden
Ben benieuwd wie het is, waarschijnlijk rekik denk ik .
Op de fansites van hertha wordt dat geroepen
Geertruida is prima tegen pec ,maar advocaat ziet er gewoon geen vaste rcv in.
Daarom dus ook geen nieuwe rb maar een rcv .
+1/-0

2 weken geleden
Aub geen ie leuke jongen maar te flegmatieke.. .
+1/-0

2 weken geleden
Bruma komt denk ik, zou ik wel blij mee zijn Rotterdammer, Feyenoord en Chelsea opleiding gehad voormalig international.
+2/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Ik heb het interview van Advocaat gezien. Wel opmerkelijk en tegelijk logisch, ik heb dat al eerder aangegeven, dat Geertruida Botthegin vervangt als rcv maar niet vermeldt wie er dan rb gaat spelen. Ik ben van mening dat Feyenoord het duo Burger/Geertruida moet gaan opleiden tot toekomstige CV's. Dus de rb positie is echt urgent. Als je met Nieuwkoop begint heb je immers geen back-up meer op de bank als er iets met hem gebeurd wat niet ondenkbeeldig is. Dus toch misschien met Diemers beginnen als rechtsback? Nood breekt soms wetten he ;-) Liever 'n rb dan rcv halen dus. Ik zeg huur of koop Rafael da Silva van Olym. Lyon. Morgen zullen we het weten hoe ze gaan spelen, heb er zin in.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.301 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat azarkan baseer behoudend berghuis blaak botteghin bozenik compact conthe diemers diepgang dirkteur fer feyenoordopnummer geertruida haps jorgensen karsdorp kokcu krankzinnig linssen narsingh nieuwkoop renderen sinisterra teixeira toornstra twente vleugel