Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Blessure Justin Bijlow valt mee, doelman zaterdag gewoon inzetbaar'

10 september 2020 15:39 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

[Update] "Blessure Justin Bijlow valt mee, doelman zaterdag gewoon inzetbaar"; image source: Pro Shots

RTV Rijnmond weet te melden dat Justin Bijlow donderdag de training van Feyenoord met een blessure heeft moeten verlaten. De doelman kwam verkeerd op zijn hand terecht en verliet direct de training. Hoe ernstig de blessure is, is nog onbekend. Feyenoord begint zaterdagavond in Zwolle aan de competitie.

Onduidelijk is nog wie Bijlow vervangt indien hij zaterdag niet kan spelen. Nick Marsman ontbrak vorige week in het oefenduel tegen Club Brugge vanwege een blessure, terwijl derde doelman Ramón ten Hove in dat duel ook al geblesseerd uitviel. Ten Hove stond donderdag wel weer op het trainingsveld.

Update 15:39: RTV Rijnmond meldt nu dat de blessure van Justin Bijlow meevalt. De doelman is zaterdagavond gewoon inzetbaar als Feyenoord het tegen PEC Zwolle opneemt.

Meer op RTV Rijnmond


Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow hove rijnmond brugge marsman meevalt pec

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Ik schrok wel even, kan je gewoon niet hebben vlak voor de start! Maar ook geen drama normaal gesproken zou Marsman een degelijke back-up zijn tegen een Zwolle. De Europa League bv is een ander verhaal.
+1/-0

2 weken geleden
Als hij bij najax had gekeept had ie al bij Oranje gezeten. Hopelijk bij het EK vind m nu al beter ivm matige keepers op dit moment. Deze jongen ook nog echte Feyenoorder moet je lang verlengen (in 2018 verlengt tot 2023) voor hoger salaris. Liefst lang blijven en anders hoofdprijs vangen hopelijk 15 a 20 mln. Hij met senesi en kokcu moet ca 50 a 60 op gaan leveren, verder hebben we weinig waarde op het veld op misschien Haps of Sinisterra na.
+1/-0

2 weken geleden
Deze jongen is goed bezig en word alleen maar beter,hij hoort gewoon bij Oranje te zitten.
Niet te begrijpen dat die kwal van een cillessen er in staat.
+1/-0

2 weken geleden
Volledig eens: deze jongen is een geweldige keeper aan het worden en ook nog eens een heel verstandig en prettig mens. Volgens mij is hij inderdaad de beste keeper met de Nederlandse nationaliteit en ik ben dan ook benieuwd of een nieuwe bondscoach echt op kwaliteit durft te selecteren of toch maar vasthoudt aan "ervaring".
+1/-0

 
2 weken geleden
Bij jong oranje is hij een sterkhouder, mede daarom doen ze het zo goed is jaren een ondergeschoven kindje geweest, maar laat Justin eerst maar succes halen met Jong oranje, dan kan de bondscoach, wie het ook wordt niet om hem heen.
+1/-0

2 weken geleden
Ik denk dat veel 'kenners' ook vergeten dat Bijlow 'n echte penaltykiller is. Zijn eerste was bij Heerenveen uit bij zijn debut? Ook bij de JC schaal stopte hij 2 van de 3 gemiste strafschoppen. En dat deed hij ook al bij Oranje O17+19 tijdens EK's. Zijn gemiddelde gestopte strafschoppen is echt veel beter dan van andere keepers. Dit is waarom hij beter is dan bijv. Cillisen. Als Bijlow met Feyenoord 'n topjaar gaat draaien dan zal hij zeker mee gaan naar het EK.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat azarkan baseer behoudend berghuis blaak botteghin bozenik compact conthe diemers diepgang dirkteur fer feyenoordopnummer geertruida haps jorgensen karsdorp kokcu krankzinnig linssen narsingh nieuwkoop renderen sinisterra teixeira toornstra twente vleugel