Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Crysencio Summerville naar Leeds United zo goed als rond'

9 september 2020 16:04 - Gianluca Di Marzio
Foto: Pro Shots

"Transfer Crysencio Summerville naar Leeds United zo goed als rond"; image source: Pro Shots

De doorgaans betrouwbare Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio weet te melden dat Leeds United op het punt staat de komst van Crysencio Summerville af te ronden. De aanvaller van Feyenoord zal voor ongeveer 1 miljoen euro de overstap naar Engeland gaan maken. Voor Summerville was geen plek meer in Rotterdam nadat hij weigerde zijn contract te verlengen. Mogelijk wordt de transfer van de aanvaller woensdag al helemaal afgerond.

Meer op Gianluca Di Marzio




Tags

summerville crysencio leeds engeland marzio

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Boek dicht verder met de veel interessantere blijvers
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ben benieuwd Leeds is een mooie club, overigens maakt Pascal Struijk (20) ook de stap van hun O23 team naar het eerste hij is een cv.

Pascal Struijk: 'Bij Ajax viel vooral de kilheid me op'.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik geloof echt niet dat deze jongen veel minuten gaat maken in de PL. Dat hebben ze na 1 wedstrijd wel gezien. En dan verdwijn je in het niets waar je veel voor jezelf moet trainen en afwachten wanneer de club je oproept voor 'n wedstrijd. Dan ben je 18/19 en zit je daar met wel 'n paar knaken in je zak maar voetballend al snel op 'n dood spoor. Dan word je verhuurd aan 'n club op het derde of vierde engelse prof circuit. En dat is echt buffelen he met niet echt verfijnde verdedigers .... Met andere woorden hij had 'n geweldige keus bij Feyenoord maar heeft de mentaliteit niet om zich in het eerste te willen knokken. In de PL is die concurrentie nog veel groter en harder .... Over 3 jaar weet niemand meer wie hij is, ben ik bang.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Heb me even verdiept in hun O23, waat hij gaat beginnen lijkt me, in 2018–19 werd dat team van Leeds United kampioen in de Professional Development League. Het lijkt me dat hun opleiding een goed nivo heeft, Techniek en inzicht heeft hij genoeg maar op fysiek en mentaal vlak moet hij zich nog flink ontwikkelen. Voordeel is dat hij jong is ze kunnen hem nog kneden en dan over (paar) jaar PL.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik deel je optimisme niet maar hoop voor die jongen dat jij gelijk gaat krijgen. Ik vraag me echt af of hij het kan opbrengen om veel uren te maken in bijv het krachthonk. Als hem nu nog 'n knokkers mentaliteit aangeleerd moet worden denk ik dat het te laat is. Maar goed ik hoop voor hem dat ik er helemaal naast zit ;-)
+1/-0

3 jaar geleden
Het is nu vrijdag en geen witte rook, misschien hebben ze hem een persoonlijkheidstest laten doen....
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.140 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall geertruida gimenez hartman israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pusic reijnders rodriguez rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda