Transparent
Inloggen
Sluiten

Bart Nieuwkoop: 'Ik ben er zeker van dat er kansen gaan komen'

7 september 2020 11:16 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

Bart Nieuwkoop: "Ik ben er zeker van dat er kansen gaan komen"; image source: Pro Shots

In gesprek met RTV Rijnmond geeft Bart Nieuwkoop aan vol voor zijn kansen bij Feyenoord te gaan nu hij weer terug is bij de club. "Ik ben er zeker van dat er kansen gaan komen. Er komen heel veel wedstrijden aan, dus ik verwacht zeker de kans te krijgen. Die probeer ik zeker te pakken", aldus Nieuwkoop.

De rechtsback speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Willem II, waar hij met een heel goed gevoel op terugkijkt. "Ik heb vorig jaar veel kunnen spelen. We hebben een goed seizoen gedraaid en persoonlijk was het ook een goed seizoen", zo geeft hij aan. "Voor mij is het goed geweest om veel te spelen en onderdeel uit te maken van een basiself. Dat heeft mij goed gedaan."

Meer op RTV Rijnmond




Discussieer mee op de forums


Tags

nieuwkoop basiself rijnmond terugkijkt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Sorry pik, maar ook jij Plus Geertruida komen op die positie tekort. Deze plek zal Feyenoord's achilleshiel gaan worden helaas.
+1/-0

3 jaar geleden
Iets beterder dan Geertruida. Slimme gozer, supersnel iig handig in opbouw (is ook wel okay) en om tegenstander verdedigend te achterhalen. Ik zou hier niet investeren of er moet geld over zijn. Hall zit er qua jeugdspeler achter en dat vind ik 1 van onze grootste talenten. Zag hem oa voor Corona op de toekomst tegen najax en was echt top. Beter dan hun rechtsback die zoals helaas velen zoals ook gezusters Tinder) naar hunnie overstappen omdat ze veel meer doekoe gepast krijgen (en dan zeggen dat wij geen plan voor ze hebben....). De familie/uitsupporters werden toen terwijl dat de omgekeerde wereld is op een schandalige manier niet op de hoofdtribune geplaatst maar in een armoedig uitvak aan de overkant. Notabene omdat hun namaaksupporters de familie toen aanvielen (remember held Kuyt die er oa tussen sprong). Niet voor het eerst (remember van Persie en Acuna die hem beschermde die bijna zwaar mishandeld waren toen). En weer kwamen ze er met een kutstrafje af, wat een verschrikkelijke club.
+1/-0

3 jaar geleden
Is in de huidige selectie de beste optie als rechtsback, zegt wel veel over de overige kandidaten, dat dan weer wel.
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Dit is niet het niveau wat Feyenoord moet nastreven.

Kijk binnen je selectie of je die positie beter kan invullen.
Narsingh (heeft de snelheid en is niks minder dan haps aan de andere kant mss enkel in agressiviteit), Diemers (prima trap dus goeie voorzet en je hebt op de rechts back positie meer tijd dus kan hij wennen aan het hogere tempo) en heel mss toornstra (heeft in ieder geval de conditie om veel mee naar voren te komen) testen als rechts back.
+1/-0

3 jaar geleden
Nieuwkoop is natuurlijk geen topper ,maar hij kan in de eredivisie gewoon goed mee.
Heeft dat in het kampioensjaar en bij w2 bewezen .
Nieuwkoop speelde toen vaak ipv karsdorp .
In deze tijd en het feit dat we ook een o21 ploeg op poten zetten moet je kiezen .
Dan kunnen we wel weer zeuren ,maar we kunnen nu eenmaal niet alles.
En al die computerspelletjes td's die het allemaal beter weten.
Komen met spelers die overal mislukt zijn ,of spelers willen uitproberen op de rb positie .
Daar lach ik om .
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden
Apart om daar om te lachen... Want janmaat was eerst geen back, karsdorp was middenvelder en st. juste centrale verdediger...

Het is de nederlandse ziekte om maar in hokjes te blijven denken. Men denkt te vaak ow die speler speelt die positie laten we hem daar maar enkel inzetten...

Kijk naar de kwaliteiten van spelers binnen je selectie. En wat je op bepaalde posities nodig hebt. Dan smeed je er het best mogelijke team van.

En soms hebben bepaalde reserve spelers kwaliteiten om uit de voeten te kunnen op een andere positie dan ze gewent zijn die nog zwak bezet is in de basis 11.

Je zou denken dat Advocaat dat ook eindelijk zou moeten gaan inzien toen hij uit nood Burger als centrale verdediger inzette. En dat wonder wel prima ging. Zelfs een ervaren rot als Advocaat ziet niet alles goed.
+1/-0

 
3 jaar geleden
FON1 het wordt wel licht belachelijk als je zelfs denkt dat mw Narsingh daar kan spelen. Je hebt voor die plek op zijn minst dan wel wat karakter en onverzettelijkheid nodig, iets wat Narsingh in het geheel niet heeft. Ook zo'n onbegrijpelijke dure misser van vorig jaar. Voor Dick lijken vooral namen belangrijk.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ben het eens met hen die ook zien dat deze positie in onze selectie eigenlijk net onder de maat bezet is. Geertruida is eigenlijk rcv dus ga hem op die plek maar meer minuten geven naast Senesi. Dan kan Burger als lcv opgeleid worden door Bottha. Afwiddelen zodra dat in de wedstrijd kan. Je hebt immers 5 wissels.

Ik denk ook dat in deze selectie Diemers de beste optie is als rb omdat je dan met zoveel mogelijk goede voetballers op het veld staat. Laten we niet vergeten dat Karsdorp ook ooit middenvelder was dus waarom nu niet Diemers daar uitproberen?!
+1/-0

3 jaar geleden
Waar het idee opeens vandaan komt dat hij niet goed genoeg zou zijn voor Feyenoord, is mij een raadsel. Hij deed het als stand-in voor Karsdorp prima in het seizoen dat Feyenoord kampioen werd.

En heeft vervolgens continue concurrentie gehad van gehaalde/gehuurde spelers. Dat snapte ik al niet (waarom daar al dat budget aan op laten gaan?) en mijn inziens heeft dat er ook voor gezorgd dat hij in de strijd om een basisplaats continue 'achter' stond en nooit echt langere periode een kans heeft gekregen. En wat pech met blessures.

Voor mij is Nieuwkoop een speler die kan uitgroeien tot een 'zekerheidje', geen speler waar de rest van het team zich aan kan optrekken maar één die er staat en zijn taak uitvoert.

Met Haps hebben we op links een back die vooral 'naar voren' denkt, het is voor de balans niet slecht als op de rechterflank een speler als Nieuwkoop wat meer met de handrem erop speelt en vooral vanuit de verdediging speelt.
+2/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Het probleem is alleen dat Nieuwkoop niet kan verdedigen voor die balans. Dat werd pijnlijk duidelijk in de champions league. Malacia bleef daar overeind. Nieuwkoop zakte door het ijs.

Het is gewoon geen back maar een middenvelder die nooit meer als middenvelder word gebruikt...

Ik zie dan dat Geertruida word gebruikt als verdedigende middenvelder bij afwezigheid van Fer... Gebruik daar nieuwkoop dan voor.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.419 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki