Transparent
Inloggen
Sluiten

'Napoli gaat vol voor komst Marcos Senesi en wil voldoen aan vraagprijs Feyenoord'

2 september 2020 09:50 - La Gazzetta dello Sport
Foto: Pro Shots

"Napoli gaat vol voor komst Marcos Senesi en wil voldoen aan vraagprijs Feyenoord"; image source: Pro Shots

De Italiaanse sportkrant La Gazetta dello Sport maakt melding dat Marcos Senesi transferprioriteit van het Italiaanse Napoli is. De verdediger van Feyenoord moet Kalidou Koulibaly opvolgen, die op het punt staat te vertrekken. Feyenoord zou 20 miljoen euro willen voor de verdediger, wat via bonussen nog kan oplopen naar 25 miljoen euro. Napoli is bereid om aan die vraagprijs te voldoen, maar komt pas in actie op moment als Koulibaly daadwerkelijk verkocht is.

Voor de Italianen was Gabriel Magalhães de eerste keuze, maar hij gaf de voorkeur aan een transfer naar Arsenal. Napoli is daarom uitgekomen bij Senesi, die zelf interesse zou hebben in een overstap.
Discussieer mee op de forums


Tags

napoli senesi koulibaly arsenal dello gabriel gazetta italianen kalidou magalhaes sportkrant transferprioriteit uitgekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
20 is te weinig, 25 oplopend tot 30 okay. Je moet echt mee in de hogere prijzen, Koulibaly gaat bizar veel opleveren voor Napoli.
+1/-0

1 jaar geleden
Moet je dat als senesi wel willen .
Hij is goed bij ons ,maar je moet ook niet overdrijven .
Dan is een stap na amper 15 wedstrijden wel heel groot.
Een napoli geeft lachend het geld uit ,en als je niet levert zit je zo op de bank .
Voor Feyenoord is 25 mil of meer wel heel lekker
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Te veel geld om niet door te laten gaan ben ik bang. Goede vervanger is natuurlijk ook lastig. Kongolo lijkt me een prima vervanger die haalbaar is.
+1/-0

1 jaar geleden
kunnen we weer 8 koopjes halen! € 35miljoen en niet minder!
+1/-0

1 jaar geleden
Als die vd Ven echt zo goed zou zijn waarom is hij dan nog niet opgehaald door 'n eredivisie club?! Bijv AZ of Heerenveen, Utrecht. Niet vergeten dat deze jongen vooral gehypt is door nieuwbakken Ajakciet Kraay Jr, pfff. Een samenwerkingsverband met Volendam lijkt ook mij voor Feyenoord 'n goede zaak. Stel we verkopen Senesi voor 20 miljoen dan houden we maximaal, 20-6,5= 13,5 minus doorverkoop percentage [15 of 25%] = 11,5 miljoen. Dat is niet echt veel. Kongolo's marktwaarde wordt geschat op 8 miljoen. Stel je neemt hem over voor 7 miljoen dan hou je 4,5 miljoen over. Daar zou ik 'n rechtsback voor halen. Bijv Rafael da Silva van Olymp Lyon die volgend jaar transfervrij is. Hij zou ca 5,5 miljoen moeten kosten, begin Covid. Tuurlijk hij is al 30 jaar maar heeft 'n ongelofelijk berg aan ervaring in de PL [ManU] en Lige 1, plus 40 CL wedstrijden. En de restwaarde? Ach ook op 32 jarige leeftijd zal hij nog 3 a 3,5 miljoen opbrengen in de zandbak ;-)
+1/-0

1 jaar geleden
'Die zelf interesse zou hebben in de overstap'. Gewoon puur STORY gelul. Niemand heeft hem gesproken. Zal toch echt minimaal 30 miljoen moeten worden wil Arnesen een beetje soepeler worden.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Want jij hebt Arnesen gesproken? Jij kent de inhoud contract en verdere afspraken?
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ben wel benieuwt... Er is in ieder geval reuring rond Senesi. En als Napoli en Atalanta lekker tegen elkaar op gaan bieden vind ik dat helemaal prima. Laat Arnesen die italiaanse clubjes maar goed tegen elkaar uit spelen. Zijn concurrenten van elkaar in de italiaanse competitie. Dus laat het bieden beginnen.

@F-N-W-A
Je kan best gelijk hebben over van de Ven... Maar zie een goeie samenwerking tussen volendam en Feyenoord ook wel zitten. Maar als van de ven goedkoop is is het mss wel een risicotje waard. Zoals Advocaat nu speelt kan een Burger die nooit als centrale verdediger heeft gespeeld ook prima mee. Dus van de ven vast ook.
Ik zou gaan voor aankopen: van hecke, kadioglu (toornstra verkopen), Veerman, van de Ven (mss weer constructie als met antonnucci). Mss fosu-Mensah (als die betaalbaar is of huren) en Bazoer (voor een redelijk bedrag). Kongolo is mss te huren. Zou zelfs nog kijken of je zivkovic voor de neus kan weg plukken van groningen want we hebben geen snelle spits dus zou hij een welkome toevoeging zijn. En nu summerville weg gaat zou ik ook de transfervrije Assaidi een kans geven en weer op laten trainen door onze performance trainer. We missen namelijk snelheid en creativiteit op de linker vleugel.
+1/-1

 
1 jaar geleden
En waar ga je al dat salarisbudget vandaan halen? En aan wie ga je Toornstra verkopen en voor hoeveel?
+2/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
ja ik geef opties. Als we spelers als ie terug gaan halen gaat het snel met het salaris budget xD

toornstra laten gaan voor aankoop prijs. En kijken wie er interesse heeft. Larsson raakten we ook al kwijt. Dus zo wie zo proberen.

van het salaris van toornstra en summerville kan je geheid van de ven, van hecke en veerman en de guzman en assaidi betalen.

zivkovic kan je betalen als je van de ven weer bij volendam stalt als antonicci.

Kongolo betaal je vna Senesi's salaris.

kadioglu, fosu, bazoer.

Worden lastiger kijken wat er nog voor budget over is. Dat krijg je als je spelers als ie en diemers binnen hengelt...Maar je wil geheid nog van nieuwkoop en vente af (mss huur). Dat scheelt weer. Kijken of narsingh te verhuren is. dan kom je al een eind.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Oooh, gaat dat allemaal zo simpel? En ik maar denken dat er heel wat komt kijken bij het managen van een club als Feyenoord.
+2/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Uiteraard heb je altijd overal iets op aan te merken... zonder zelf met een visie te komen... Maar het is inderdaad niet zo moeilijk.

Marco Boogers bij fc dordrecht in hun kampioens jaar pleegde wat telefoontjes en had een heel elftal zo om samen te stellen en klaar dat deed hij ieder jaar.

Je had in iedere linie 1 groot slaris budget moeten reserveren. En kijken of er nog niet iets word verkocht.

Dus niet spelers halen van niveau diemers en ie... Als je iemand goed weet te verkopen had je nog beter je team kunnen versterken door te shoppen. Nu word het aantrekken van goeie spelers lastiger omdat het salaris budget zo goed als op is.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Wil je mijn visie weten? Hooguit nog een rechtsback halen en als Senesi vertekt daarnaast ook een linksbenige centrale verdediger erbij.
+2/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
De rest vind je wel ok dan?

En tevreden over alle spelers in de ploeg?
+1/-1

 
1 jaar geleden
Nog 'n middenvelder halen zal zeer waarschijnlijk niet gebeuren, we hebben er nu 6 en die zijn naar mijn mening alle 6 beter dan wat bijv. PSV heeft staan. Okay misschien op Burger na maar die komt er wel. Joao Teixeira is echt 'n aanwinst die behalve techniek ook de nodige creativiteit brengt. Hij kan op alle posities op het middenveld en voorhoede uit de voeten. Als we goed naar Advocaat/Arnesen luisteren zal het vooral om de verdediging gaan waar nog wat bij komt. Persoonlijk hoop ik echt op Rafael da Silva van Olym.Lyon als rechtsback. Nieuwkoop verkopen/verhuren want we hebben Geertruida als back-up. Toornstra gaat echt niet weg want hij is de meest scorende middenvelder die we hebben en Advocaat telt goals he ;-) Met Joao Teixeira hebben we er nog zo eentje bij. Laten we niet vergeten dat Sinistera en Conteh er ook nog bij komen. Malacia ook niet te vergeten. Als we nog 'n topper als rechtsback halen dan hebben we m.i.z. 'n betere selectie dan in het jaar dat we kampioen werden in 2017. Ik heb er echt zin in dit jaar!
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Tja het middenveld van psv is inderdaad niet best. maar Ihattaren heeft wel wat alle 6 onze middenvelder dus niet hebben...

Naar mijns inziens hadden we met het kampioensjaar een beter elftal. We hadden namelijk een oud wereld topper met een winnaars mentaliteit (in plaats van toornstra). Die de ploeg op sleeptouw nam als het even moeilijk ging. En een snelle creatieve scorende linker aanvaller. Een bijtertje op het middenveld met vilhena. En Kongolo, karsdorp als snelle backs die het trage centrum konden bijstaan.

Kampioen worden lijkt me dit jaar lastig... Of 020 moet slecht inkopen in hun verdediging wat zomaar kan want overmars koopt ook vaak de verkeerde spelers. Maar normaliter hebben we een slechter team dan 020.

Je hebt minimaal 1 kuyt of van persie of een aanstormend wereld topper in spe top talent nodig. En missen snelheid, creativiteit gekoppeld aan effectiviteit voorin. Dat missen we in de ploeg.

Wat teixera betreft hoop ik met je mee... Hoeveel gaat die kosten?

PSV is nog geen bedreiging want voor die nieuwe coach die nieuwe speelstijl er in heeft geslepen hebben ze al teveel punten verspeelt. En inderdaad hun middenveld maar ook hun verdediging is matig.

Bij Az is de selectie te smal.

fc utrecht word mss wel een concurrent.

Bij vitesse moet je afwachten wat er bij komt qua huur spelers...

020 is de te kloppen ploeg. Maar hun verdediging zonder blind is ook kwetsbaar.

De rest is geen bedreiging.


Het grote probleem is dat Feyenoord die zwakke verdedigingen bij de concurrentie ook niet zal kunnen uitbuiten want we hebben te weinig creativiteit en snelheid voorin.

sinisterra speelt leuk maar heeft geen rendement... Conthe is nog maar de vraag wat die brengt... Daar op links moest je eigenlijk een zelfde type speler voor halen maar dan met ervaring.

Een rechts back is inderdaad heel erg nodig.
+1/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ihattaren is 'n talent net zoals Kokcu en ik moet nog maar zien of hij echt het verschil gaat maken hangend aan de rechterkant. Berghuis is duidelijk beter op die positie. Teixeira is al binnen he ;-) en kost zeker niet meer dan 1 miljoen.

Wat AZ betreft ben ik het helemaal met je eens. Selectie is te smal en met nog 'n paar blessures gaan die het heel moeilijk krijgen. Ik zie hun vooralsnog op het niveau Utrecht die heel veel gemankeerde subtoppers hebben gehaald. Heb ook mijn twijfels of vd Brom het daar echt aan de praat krijgt.

Ik zie ons ook niet als DE kampioens kandidaat maar de 2e plek lijkt mij redelijk zeker hoor. Ook PSV heeft kwalitatief 'n te smalle selectie. Stel Dumpfries gaat weg plus 'n blessure en dat hele 'nieuwe' systeem kan overboord.

Ik denk dat we het goed gaan doen dit jaar. Ik ben van mening dat we wel over ruim voldoende snelheid en creativiteit beschikken. Sinistera begon juist te scoren he voordat hij geblesseerd raakte. Ik zie die goal tegen Rangers FC nog steeds voor me, weergaloos. Dat kan alleen maar beter worden. Conteh ... daar heb je gelijk dat we het nog moeten afwachten wat hij kan maar hij is echt met en zonder bal zeer snel.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Lol klopt teixera is binnen maar ken teixeira nog niet dus mijn oordeel over hem krijg je als ik hem zie spelen.

Ik weet niet hoe schmidt Ihattaren wil gebruiken... Hij speelt 4-4-2. De beste psv opstelling kan mss wel zijn ihattaren naast rosario op het middenveld in het centrum... en wil hij dat meer dicht timeren er hendrix voor in de plaats en linker/rechter middenvelder madueke/gakpo met bruma en doan achter de hand. In de spits malen/madueke en lammers/romero hun verdediging is minder... nu die nieuwe keeper met een nieuwe links back. centraal links mss obispo of hendrix, viergever. Rechts centraal teze en die baumgartl die er niks van kan en rechts back dumfries. Best een aardig team zo. Maar duurt even voor schmidt dat dus op de rails krijgt. Teze schijnt wel prima te zijn ook als rechts back.

Over van de brom ben ik het eens. Is geen top coach die kost Utrecht punten. Duurt ook weer wedstrijden lang voor hij eindelijk de beste opstelling heeft gevonden. Geef hem teveel opties en hij weet het niet meer.

Sinisterra was lekker op weg. Maar is afwachten hoe die terug komt van zijn blessure. Mss duurt het een half jaar voor die weer dat niveau heeft en dan is het seizoen weer voorbij want is ook nog niet hersteld van zijn blessure. Vandaar mijn bedenkingen of we dit seizoen over die kwaliteiten kunnen beschikken voorin... Dat ga je missen dit seizoen... Daarom had daar wat bij gemoeten.
+1/-1

1 jaar geleden
Voor een club die al jaren Europees geen reet voorstelt is 20 miljoen gigantisch. Wel realistisch blijven.
+1/-0

 
1 jaar geleden
2017 nog CL gespeeld, het jaar daarop die miskleun. Maar nu voor het 2e jaar op rij de groepsfase EL. Okay wat magertjes dus daarom hoop ik dat we eindelijk gaan inzien dat we geen selectie meer samenstellen op eredivisie niveau maar op EL niveau. Dat heeft tijd nodig maar vindt je niet dat we eindelijk stappen gaan maken in die richting? Misschien overstijgen we de groepsfase en kunnen we met 'n gelukkige loting nog 2 rondes meedoen want dan heb je weer extra geld in het laatje ;-)
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik denk dat dat aan Advocaat licht die weet hoe je als club moet overleven. Zet er een ander voor met dit materiaal en het word magertjes... Vooral omdat nederlandse coaches graag aanvallend voetbal willen spelen... Dat moet je niet met deze verdediging proberen... Probeer in europa maar een ronde verder te komen met wat doelpunten tegen thuis... Advocaat houd de tent wel dicht daar achter.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Ja en we werden diverse malen flink afgedroogd...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Op zich heb je gelijk, wat wel weer ongelofelijk ongeluk was: wij hadden de allerzwaarste CL poule met ManC toen 1 van beste teams ter wereld (was dat dat tapia nog ff de 16 it wandelt met de bal en anders gelijkspel uit super resultaat), Shaktar echt een super duur topteam, en napoli gewoon echt goed (thuis gewonnen toen het tijdens de wedstrijd door de stand bij andere pot, bij aanvang wel, nergens meer om ging). En het jaar erna of daarna een verschrikkelijk zware EL poule die nog zwaarder was dan de CL poule van najax (geen calimero gedrag, gewoon feitelijk obv ranglijst europa).
+1/-0

1 jaar geleden
mocht dit waar zijn en ook echt gebeuren, dan hoop ik dat Frank en Dick een plannetje hebben om dit op te vangen. Dit is een bedrag dat voor Feyenoord niet te weigeren is. Ik hoop dat er nog een scout loopt in Zuid-America die weer een "Senesi" onze kant op stuurt. ongeveer 15 mlj verdienen in een jaar is toch lekker, maar wij als supporters willen toch een goed elftal zien, en met IE en Botteghin gaan wij het niet redden, en ook de RB is in mijn ogen niet goed bezet met Nieuwkoop en Geertruida. Middenveld is goed bezet, voorin denk ik dat de basis redelijk is, maar bij blessures zijn we kwetsbaar. Ik zou Bozinek een jaartje verhuren en v. Wolfswinkel tranfervrij als back-up van Jorgenson halen, en ook Narsingh zou ik proberen in te ruilen (van Bergen)
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.090 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen aursnes autoband balverlies body bovenik capaciteiten danall dessers haifa handelingssnelheid hanegem haps kokcu kuijt leiderstalent linssen maccabi malacia senesi sinisterra slap slot til toornstra turk vente willykment