Transparent
Inloggen
Sluiten

'Edgar Miguel Ié wederom op huurbasis naar Feyenoord'

1 september 2020 19:10 - Feyenoord Transfermarkt
Foto: Pro Shots

"Edgar Miguel Ié wederom op huurbasis naar Feyenoord"; image source: Pro Shots

Edgar Miguel Ié speelt ook komend seizoen op huurbasis voor Feyenoord. Dat weet het zeer betrouwbare Twitter-account Feyenoord Transfermarkt te melden. Feyenoord heeft bovendien ook een optie tot koop weten te bedingen op de verdediger van het Turkse Trabzonspor. Ié ontbrak woensdag al op de training van Trabzonspor en wordt snel verwacht in Rotterdam. Vorig seizoen kwam de verdediger tot 18 officiële wedstrijden in het shirt van Feyenoord.




Tags

trabzonspor bedingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


socrates (geschorst)
3 jaar geleden
Hou alsjeblieft op met dit soort meuk.
+1/-1

3 jaar geleden
Ik denk dat dit betekent dat Senesi binnenkort weg is,een aderlating.Met het binnenhalen van Ié probeert men dit op te vangen,zeker omdat de spoeling centraal achterin erg dun is geworden,mede ook door het wegvallen van van Beek.Noodoplossing op de korte termijn.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik denk dat dit niks zegt want er moest sowieso een cv bij .
Als senesi idd gaat dus nog een
+1/-0

3 jaar geleden
Ik neem aan dat Advocaat hier ook achter staat ,dat zegt mijn meer dan supporters en media .
Ie ie ie was het in de kuip totdat hij hands maakte .
Dus zo slecht was hij niet .
Veel Feyenoordspelers gingen onder stam gewoon slechter spelen .
Hadden gewoon geen zelfvertrouwen meer vanwege de speelwijze .
Advocaat gaat hem gewoon in zijn kracht laten spelen net als wat hij met botje heeft gedaan .
Ie heeft gewoon kwaliteiten en het is aan advocaat om het eruit te krijgen
+1/-0

3 jaar geleden
Is soms wat onbesuisd maar heeft ook wel kwaliteiten en laten we eerlijk zijn een hoger niveau is voor Feyenoord gewoon niet te betalen.
+3/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Als dit waar is zou dit 'n goede zet kunnen zijn. Optie tot koop betekent ook dat je met hem doelgericht aan de slag kan en die mogelijke ongelukjes eruit kan krijgen. Hij heeft wel de snelheid die iedereen graag wil. Wat ik wel apart vind is dat we nu 3 linksbenige cv's hebben als we Burger mee tellen. Wat nog ontbreekt is 'n echt goede rechtsback, Diemers? Ik denk dat we nu redelijk op niveau zijn en zeker voor de 2e plek moeten kunnen gaan. Alles wat we meer halen is mooi, toch?!
+1/-0

3 jaar geleden
Echt verbetering van kwaliteit noem ik 't niet.
+1/-0

3 jaar geleden
Eigenlijk armoedig dat men zo vaak moet terug vallen op bekende. Daarbij vraag ik mij af . Is er van dit kaliber geen Nederlandse versie ..
+1/-0

 
3 jaar geleden
Precies Micky van der Ven van FC Volendam is 1 van de grotere talenten in NL en 10x beter dan ie. Als Senesi gaat haal hem (goede contacten nu met Volendam) en stal hem nog een jaar daar zoals Antonucci. Lijkt me sowieso mooi om een soort satelietclub in Noord Holland te hebben met mensen die met wrok bij najax zijn weg gegaan. Volendam is hoog niveau en steeds hoger qua jeugd en soms komen hele goede spelers van najax of az. Najax zit bij sparta (blijft bizar), westlandia, etc die kopen alles weg. Dat geld hebben wij niet, maar een goede samenwerking met het nuchtere (nee niet obv alcohol...) Volendam zou mooi zijn.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Als die vd Ven echt zo goed zou zijn waarom is hij dan nog niet opgehaald door 'n eredivisie club?! Bijv AZ of Heerenveen, Utrecht. Niet vergeten dat deze jongen vooral gehypt is door nieuwbakken Ajakciet Kraay Jr, pfff. Een samenwerkingsverband met Volendam lijkt ook mij voor Feyenoord 'n goede zaak. Stel we verkopen Senesi voor 20 miljoen dan houden we maximaal, 20-6,5= 13,5 minus doorverkoop percentage [15 of 25%] = 11,5 miljoen. Dat is niet echt veel. Kongolo's marktwaarde wordt geschat op 8 miljoen. Stel je neemt hem over voor 7 miljoen dan hou je 4,5 miljoen over. Daar zou ik 'n rechtsback voor halen. Bijv Rafael da Silva van Olymp Lyon die volgend jaar transfervrij is. Hij zou ca 5,5 miljoen moeten kosten, begin Covid. Tuurlijk hij is al 30 jaar maar heeft 'n ongelofelijk berg aan ervaring in de PL [ManU] en Lige 1, plus 40 CL wedstrijden. En de restwaarde? Ach ook op 32 jarige leeftijd zal hij nog 3 a 3,5 miljoen opbrengen in de zandbak ;-)
+0/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris