Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord bereikt akkoord over komst van Joao Carlos Teixeira'

1 september 2020 14:59 - Mikos Gouka
Foto: Pro Shots

"Feyenoord bereikt akkoord over komst van Joao Carlos Teixeira"; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met Vitória Guimarães over de transfer van Joao Carlos Teixeira. Dat meldt Mikos Gouka via Twitter. De Portugese middenvelder zal zich snel in Rotterdam melden om zich bij de selectie van Dick Advocaat te voegen. Frank Arnesen gaf een week geleden al aan dat de komst van Teixeira prioriteit was.
Tags

teixeira carlos advocaat arnesen gouka guimaraes vitoria

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
FRank is goed bezig. Zal wel minuten gaan maken in het geheime ingelaste oefenduel
+1/-0

3 jaar geleden
Ben benieuwd ... ze hebben er veel moeite voor moeten doen.. Ze zullen wel denken dat het een aanvulling is .. duidelijk niet voor de breedte
+1/-0

3 jaar geleden
Jaren geleden gezien bij mijn 2e cluppie liverpool .
Ik hoop dat hij fysiek sterker is geworden(technisch en qua passing dribbelen is hij prima),dan gaan we er wel plezier aan beleven .
+1/-0

3 jaar geleden
Nu maar hopen dat hij niet het halve seizoen geschorst is, het is wel een Portugees tenslotte.
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden
En hoeveel kost hij weer als transfersom? want al die miljoentjes hier en daar tikken al behoorlijk aan...
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Telt altijd lekker door een miljoentje hier en een miljoentje daar inderdaad, gelukkig heeft Feyenoord een bestuur, directie en RvC die inkomsten en uitgaven bewaken.
Maak me vooralsnog geen zorgen dus.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ja dat jij alleen maar afgekeurde bejaarden wilt huren weten we nu wel. Feyenoord zal over een langere periode gezien een positief resultaat uit transfers nodig hebben en dat realiseer je nooit door alleen maar te huren.
+2/-0

3 jaar geleden
Als we FOX mogen geloven heeft hij het afgelopen seizoen nauwelijks salaris ontvangen. Ik geloof niet dat Feyenoord meer dan 1 miljoen heeft betaald. Verder heeft hij 'n leeftijd, 27, die bij succes ook nog 'n behoorlijke restwaarde zal opbrengen. Arnesen doet het goed tot nu toe.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik kan mij er wel in vinden. Op Toornstra komt sleet en Kökçü blijft twijfelgeval. Fer wordt dagje ouder. Kortom, in het idee dat we tevéél middenvelders hebben geloof ik niet.
+1/-0

 
3 jaar geleden
We hebben er nu 6 en ik zie Jordy Wehrman ook nog als 'n optie die je kan overhevelen van Jong Feyenoord. Deze staf en TD maken echt werk om Feyenoord weer daar te brengen waar het hoort, de Top 2 hahaha
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.816 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza biden danall democraten dtk geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kloese lopez nederland nieuwkoop oostenrijk pedersen priske read slot smal sobat socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki