Transparent
Inloggen
Sluiten

13.000 supporters welkom bij eerste thuiswedstrijden

31 augustus 2020 16:48 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

13.000 supporters welkom bij eerste thuiswedstrijden; image source: Pro Shots

Feyenoord mag bij de eerste drie thuiswedstrijden in de competitie dit seizoen bijna 13.000 supporters verwelkomen. Dat meldt de club via de officiële website. De gemeente Rotterdam heeft dit besloten, mede vanwege het goede verloop van de oefenwedstrijden van deze maand. Vooralsnog geldt er in het stadion wel een mondkapjesplicht voor alle bezoekers. Woensdag zal de club bekend maken hoe de kaarten verdeeld zullen worden onder de seizoenkaarthouders en hoe deze geclaimd kunnen worden.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

geclaimd gemeente mondkapjesplicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ben idd benieuwd hoe het verdeeld gaat worden .
Hooelijk zit ik erbij
+1/-0

3 jaar geleden
Het in een lab ontwikkelde virus werpt zijn vruchten af. Ze wilden de wereld op z'n kop zetten en de ecnomomies ten lamme leggen. En ze willen de schapen laten geloven dat het virus is overgebracht door een dier uit China. Word wakker mensen. Ze spelen nu openlijk zonder schaamte met ons.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.350 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda