Transparent
Inloggen
Sluiten

'Atalanta meldt zich officieel voor Marcos Senesi'

30 augustus 2020 20:47 - TyC Sports
Foto: Pro Shots

"Atalanta meldt zich officieel voor Marcos Senesi"; image source: Pro Shots

Volgens het Argentijnse TyC Sports heeft Atalanta zich officieel gemeld bij Feyenoord voor Marcos Senesi. Een bod is nog niet uitgebracht, maar Feyenoord zou hebben laten weten minstens 20 miljoen euro te willen voor de verdediger. Senesi werd eerder ook al onder meer gelinkt aan Sevilla, Leeds United en Napoli. Een bod van Sevilla zou eerder al zijn afgewezen.

Meer op TyC Sports




Tags

senesi atalanta sevilla leeds napoli tyc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Interessant hun grootste transfer was iets van 20 miljoen voor een spits. Ze houden niet van heel veel geld uitgeven... Maar hebben geld zat na de champions league en mss verkopen van Gosens, hateboer en castagne. Dus hoog in de boom gaan zitten.

Niet minder dan 24 miljoen ;) Meer is beter :)

En gaan voor huur kongolo, hoedt of bmi als vervanger.
Burger opleiden tot linker centrale verdediger. Maar je kan ook soortgelijke spelers goedkoop overnemen en opleiden tot linker centrale verdediger (Leemans, robin van der meer, lieftink).

Wie weet Knoester terug halen nu summerville weg gaat.
+1/-0

3 jaar geleden
Arnesen zei gisteren dat er onder 25 miljoen niet wordt gepraat, dus is dit weer zaakwaarnemers gelul. Ik houd vertrouwen in Frank die niet voor het eerst dit soort deals sluit
+1/-0

3 jaar geleden
Eerst was het niet onder de 25 miljoen nu weer 20 miljoen, voorlopig nog maar even afwachten wat er waar van is. je moet er van uit gaan dat er normaal niet over bedragen wordt gesproken.
+1/-0

3 jaar geleden
Zou jammer zijn als hij vertrekt, Arnesen zal het uiterste er uit proberen te halen ga ik van uit.
Mocht het zover komen dan ben ik benieuwd wie aangetrokken gaat worden ter vervanging.
+1/-0

3 jaar geleden
Nooit onder de 25 miljoen verkopen. Leeds is afgevallen want die hebben voor 13 miljoen 'n Duitse cv gehaald. Echter ik zie niet zo maar 1-2-3 'n vervanger voor hem. Als je 'n speler haalt uit de KKD dan neem je 'n enorm risico dus nooit doen, hooguit als back-up. Wellicht heeft Atalanta nog 'n speler die ze kwijt willen of verhuren .... Of je belt Koeman bij Barca op voor wat overbodige spelers hahaha
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
lol maar die van barca komen niet naar de training of ze willen weg of moeten interlands spelen xD Dus word dan lastig voor advocaat al die interland verplichtingen xD :P
+1/-0

3 jaar geleden
20 of 30 miljoen is peanuts voor de grote clubs. Als de speler wil gaat hij.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
zeker rekening houdend dat San Lorenzo nog 15% krijgt van doorverkoop
Arnesen: ‘We moeten er naar toe om een speler voor dubbele van 20 miljoen te verkopen’
+1/-0

3 jaar geleden
Je hoort veel geruchten ,van vage onbekende media .
Dat neem ik niet zo serieus.
+1/-0

3 jaar geleden
Slechte zaak zou hij vertrekken. Feyenoord is duidelijk nog niet klaar voor het grote werk. Dit komende seizoen valt in het water, maar augustus/september 2021 moet je een sterk team hebben staan, wie een seizoen lang kwakkelt met hiaten is er aan voor de moeite.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg