Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Onder 21 begint competitie met thuisnederlaag tegen NAC Breda

29 augustus 2020 19:20
Foto: Pro Shots

Feyenoord Onder 21 begint competitie met thuisnederlaag tegen NAC Breda; image source: Pro Shots

Feyenoord Onder 21 is de nieuwe beloftencompetitie met een valse start begonnen. Op Varkenoord werd met 2-4 verloren van de leeftijdsgenoten van NAC Breda. De Brabanders wisten binnen het kwartier al twee keer te scoren. Namens Feyenoord scoorden Marouan Azarkan en Mikael Tørset Johnsen. Carlito Fermina, die in de jeugdopleiding van Feyenoord speelde, groeide met een hattrick voor NAC uit tot man van de wedstrijd.




Discussieer mee op de forums


Tags

nac thuisnederlaag azarkan beloftencompetitie carlito fermina hattrick johnsen marouan mikael rset varkenoord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden
hmmm... Dat niveau is dus toch niet zo slecht in de beloften competitie... Dit is niet best...
+1/-0

3 jaar geleden
Ach je had nooit met Summerville en Vente moeten starten. Beide spelers willen weg en dat was te zien ook....pffft je speelde met 9 man
+1/-0

3 jaar geleden
Jezus zo slecht.... Je moet kampioen worden lekker begin.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Helaas moet ik bekennen het eens te zijn met de minder positieve posts hier. Wat 'n onsamenhangend team van individualisten zeg. Summerville en Azarkan speelde allebei hun eigen wedstrijd met eindeloze mislukkende dribbels zonder oog voor hun medespelers of omgeving. Splinter de Mooy ... who the f*ck ...? Wat is die slecht zeg maar er waren er meer die nog steeds denken in de U19 te spelen. Vente ... tja die gaat het ook niet redden bij Feyenoord en dus verkopen als je de kans hebt. 'Benny' viel redelijk in, Lont zie ik ook wel ontwikkelen. Hendriks heeft ook mogelijkheden. Hall viel geblesseerd uit maar is cv en moest als rb spelen terwijl de rb als cv speelde ... lekker Coolen, not. Dit elftal heeft nog 'n lange weg te gaan en zal meer moeten oefenen tegen eerste of tweede divisie clubs om echt snel beter te kunnen worden.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda