Transparent
Inloggen
Sluiten

'Dick Advocaat reden van vertrek Crysencio Summerville'

26 augustus 2020 22:30 - Dagblad010
Foto: Pro Shots

"Dick Advocaat reden van vertrek Crysencio Summerville"; image source: Pro Shots

Dick Advocaat is de reden dat Crysencio Summerville wil vertrekken bij Feyenoord. Dat claimt Dagblad010. De aanvaller heeft de indruk dat de trainer het niet in hem ziet zitten, omdat hij te klein is. Dat gevoel werd bevestigd omdat technisch directeur Frank Arnesen bereid is mee te helpen aan een versnelde transfer. Daarbij ziet de club er ook niets in om een ontevreden speler te stallen bij Feyenoord Onder-21. De zaakwaarnemer van Summerville is al in onderhandeling met Anderlecht en Red Bull Salzburg.

Meer op Dagblad010




Tags

summerville advocaat crysencio anderlecht arnesen salzburg stallen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ondertussen is Advocaat wel gecharmeerd van Azarkan die nog kleiner is...
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Als hij die indruk heeft prima dat hij voor een leuk bedrag en doorverkoop % verkocht mag worden iedereen blij Salzburg is wel red bull die kunnen betalen. Hoop dat ie daar wel slaagt goeie organisatie beter als die slangenkuil in Brussel.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden
Wens iedereen het beste in wat hij of zij na streeft maar heb zo het vermoede dat hij niet zal slagen... Komt door de entourage om hem heen (zijn gewelddadige broer toen met Knoester) een zaakwaarnemer die duidelijk niet de beste beslissingen voor hem neemt en kwalitatief mist hij gewoon te veel en is voor mij zeer de vraag of hij dat met een top mentaliteit kan compenseren...

Ik hoop dat Feyenoord hem nog goed kan verkopen.
+1/-0

3 jaar geleden
Erg grappig als hij dat echt vindt. Zegt het meer over hem dan over Advocaat..
+1/-0

3 jaar geleden
Heel bijzonder dat het voortdurend 'onrustig' is rond deze speler. Het is een talent, maar het gaat vrijwel nooit over zijn voetballende kwaliteiten. Er lijken erg vaak 'randzaken' te spelen.

En ik heb nog te weinig van hem gezien, om te concluderen dat het 'gezeik' het allemaal waard is. En in die zin denk ik dat zijn vertrek een logisch gevolg is.

Hij kan daarvoor anderen verantwoordelijk houden, maar als hij niet ook leert naar zichzelf te kijken en de randzaken onder controle te krijgen zal hij bij een volgende club tegen dezelfde problemen aanlopen...
+1/-0

3 jaar geleden
Dick is zelf ook klein en azarkan idd ook.... Voor een buitenspeler geen probleem. En messi is ook klein...inmiddels ook qua gedrag helaas.
+1/-0

3 jaar geleden
Wat een gelul joh!doe gewoon je uiterste best en ga niet lopen janken,laat je voetjes maar spreken,heel zwak en deze jongen toont aan niet de juiste mentaliteit te hebben op dit niveau dus ga ergens anders zielig lopen doen.
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer