Transparent
Inloggen
Sluiten

Frank Arnesen: 'Crysencio Summerville heeft laten weten dat hij iets anders gaat zoeken'

26 augustus 2020 20:04 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

Frank Arnesen: "Crysencio Summerville heeft laten weten dat hij iets anders gaat zoeken"; image source: Pro Shots

Voor Crysencio Summerville is geen toekomst meer voor Feyenoord. De aanvaller werd teruggezet naar Feyenoord Onder-21 en in gesprek met RTV Rijnmond geeft technisch directeur Frank Arnesen daar meer uitleg over. "Die keuze was heel simpel. We hadden met elkaar afgesproken dat hij voor zondag zou laten weten of hij in zou gaan op onze aanbieding", aldus Arnesen. "Wij hebben ook aangegeven dat die aanbieding niet meer zou veranderen en hij heeft uiteindelijk laten weten dat hij iets anders gaat zoeken."

Arnesen koestert echter geen enkele wrok richting de aanvaller. "Het is totaal zijn recht om dat te doen. Het is gewoon de regel. Hij heeft een contract voor drie jaar getekend en als hij dat contract wil laten uitlopen is dat prima. Zo zijn de regels en dat kunnen we hem niet kwalijk nemen", zo geeft hij aan. "Ik vind het wel hartstikke jammer. Omdat hij niet in onze filosofie meegaat naar de toekomst hebben Dick en ik afgesproken dat we dan wel een speler gaan inzetten die wel in de toekomst van Feyenoord mee wil. Het is niet persoonlijk tegenover Cry, maar het is gewoon zakelijk."

Als het aan Feyenoord ligt, wordt Summerville deze transferperiode verkocht. "We zijn er met zijn zaakwaarnemer naar aan het kijken", zegt hij daarover. "Wat wil hij? Zijn er clubs die hem willen hebben? Het is belangrijk dat we samen die beslissing nemen, maar dat ligt ook voor een groot deel bij hem. Hij kan ook zeggen dat hij in Feyenoord Onder-21 wil blijven en dat is ook zijn recht. Onder een nieuw contract is in ieder geval definitief een streep gezet. Dat is jammer."

Meer op RTV Rijnmond




Tags

arnesen summerville crysencio cry koestert meegaat rijnmond teruggezet uitlopen wrok

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki