Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord gaat vol voor komst van Joao Carlos Teixeira'

26 augustus 2020 15:09 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Feyenoord gaat vol voor komst van Joao Carlos Teixeira"; image source: Pro Shots

RTV Rijnmond weet te melden dat Feyenoord vol inzet op de komst van Joao Carlos Teixeira. De 27-jarige Portugees moet het middenveld van Dick Advocaat gaan versterken. Teixeira speelt momenteel in eigen land voor Vitória Guimarães en heeft nog een contract voor een jaar. Mocht zijn komst niet mogelijk zijn, is Jonathan de Guzman in beeld voor die vacature. De oud-Feyenoorder is momenteel transfervrij. Naast een middenvelder wil technisch direceteur Frank Arnesen de selectie ook nog versterken met een verdediger.

Meer op RTV Rijnmond




Tags

teixeira carlos advocaat arnesen direceteur guimaraes guzman jonathan portugees rijnmond vitoria

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden
Hoeveel kost die nu weer?

Het is een mindere verzie van Ozyakup en weer een aanvallende middenvelder...
Iedereen hoopt maar spelers te slijten... Ik moet het met die aankopen nog maar zien. Ga dan liever voor ervaring met transfervrije de Guzman en hou het geld in de knip.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Voor de verandering deze keer eens met fon1.
+1/-0

3 jaar geleden
Transferwaarde is ca. € 1,5 milj. en dat is 'n vraagprijs. De Guzman die ik ook graag zie komen zal aan salaris ongeveer hetzelfde kosten maar 4 jaar ouder en met 'n flinke historie aan blessures. En wie beweert dat dit 'weer' 'n aanvallende middenvelder is? Als we aanvallende middenvelder Burger als cv neerzetten kan deze jongen ook als verdedigende middenvelder spelen. Ik vertrouw meer op de inzichten van Advocaat/Arnesen.
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.356 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda